Kategorija

166 LED Saulės Žibintas Maitinamas Saulės spindulių, 3 Režimai PIR Judesio Jutiklis Šviesos Sodo Apdailai " Wall Street Saulės Šviesos Lauko

Nauja

€7.96

€11.37

-29 %

Yra sandėlyje

Žymos: lempa lauko saulės, judesio jutiklis šviesos saulės, duracell saulės judesio jutiklis šviesos, kphrtek, plečiama dirbtiniais ivy privatumo tvora, pultelio laidas, solor galia judesio jutiklis šviesos, styginių vielos, lempos judesio jutiklis šviesos, saulės judesio jutiklis šviesos diodų (led).

Ypatybė:

- ATNAUJINTI PLATAUS KAMPO DIZAINO IR AUKŠTO KONVERSIJOS GREITIS:

Po daug patobulinimų, patikslinimus ir atnaujinimas.Su įvairiapusis siūlo platesnį apšvietimą, LED abiejų pusių pateikti pakankamai papildomų šviesos.Įkrovimo laikas ne mažiau kaip 5% greičiau, nei kiti polikristalinio silicio saulės sienos žibintai.Į 8-12 valandų "poveikio saulės šviesoje suteiks daug kartų", ir apšvietimas, kuris yra pakankamas, kad visą naktį.

- Šviesesnis Plačiau Apšvietimo &Pakankamai Ryškumas:

Jautrus PIR jutiklis gali aptikti žmogaus judesio nuo 9.84 pėdų per 120° kampu, Saulės Šviesos Lauke bus automatiškai įjungti ir vėliau išjungti po 15s.Šis vandeniui atsparus saulės šviesos lauko apšviesti iš šonų su 270° kampu.Saulės judesio senaor šviesos lauko gali puikiai apšvietimas iki 1000 liumenų.

- 3 DARBO REŽIMAI & IP65 Vandeniui:

Stiprus, ilgai režimas, šviesos jutiklis, Artimosios šviesos režimą & Stiprus šviesos jutiklis režimą, Laikyti Artimosios šviesos režimas gali patenkinti savo poreikių, galite pasirinkti tinkamą režimą.Saulės lauko apšvietimas yra atsparus vandeniui ir karščiui atsparios, gerai veikia, net ekstremaliomis oro sąlygomis.

- ECO-FRIENDLY & Lengva Įdiegti:

Tai monokristalinius silicio saulės elementai, konversijų rodiklis siekia iki 22%.Saulės šviesa gali dirbti už jus, judesio aptikimo naktį.Ne erzina laidus ar adapterius reikia,Tik komplekte varžtai nustatyti belaidžio saulės jutiklį, šviesos wallThe idealus montavimo aukštis yra apie 2 m/6.56 pėdų /9.84 pėdų.

- Platus & GARANTIJA:

166 Led ir 2200 mAh akumuliatorius užtikrina puikų apšvietimą plati sritis, pavyzdžiui, sodai, kiemai, važiuojamosios dalies, medinės durys, garažai, terasa, tvoros, denių, ir t. t.Led saulės žibintai gali būti naudojami kaip Žingsnis Žibintai, Garažas, Lemputės, Namų Apšvietimas, Sienos, Apšvietimas ir dar daugiau.Jei turite klausimų apie mūsų produktus, mes visada gali padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Techniniai duomenys:

Matmenys:130*98*50mm

Naktį jutiklis:10Lux Auto nustatyti, dieną ar naktį

Judesio Jutiklis: iki /9.84 pėdų ir 120 laipsnių aptikimo diapazonas.

Baterija: Li-ion 2200MAH

LED Kiekis: 166 Led

Atsparus vandeniui klasė: IP65

Pakuotė:

1X Saulės Judesio Jutiklio Šviesos

1X Plastiko Inkaro

1X Varžtas

1X Naudotojo Vadovas

Pastabos:

Svarbūs Patarimai

Prašome įsitikinkite, kad jungiklis yra padėtyje " ON " iki sumontavimo.

Sienos šviesiai tik šviečia TAMSOJE, kai žmogaus judėjimas aptinkamas.

Jei šviesos nepavyksta į šviesą, nes jų baterijos buvo išsikrovusi.Prašome atskleisti šviesos tiesioginių saulės spindulių 8-12 valandų, ir jis bus dirbti vėl tinkamai.

3 Režimai

1 režimas: Stiprus ilgio šviesos jutiklis režimas 12-16 val.

Mode 2: Artimosios šviesos režimą & Stiprus šviesos jutiklis režimas 6-8 valandas.

Režimas 3: Laikyti Artimosios šviesos režimas 8-10 valandų.

Pagrindo Tipas Nėra
Įtampa 3.7V
Korpuso Medžiaga ABS
Naudojimas Skubios pagalbos
Sertifikavimo BMK
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Garantija 1 Metai
Yra Pritemdomi No
Prekės Pavadinimas RUOCLN
Modelio Numeris Sienos Žibintas
Savybės saulės lempa
Apsaugos Lygis IP65
Stilius Modernus
Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Lemputės Įtraukti Taip
dydis 5M

Parašyti atsiliepimą

166 LED Saulės Žibintas Maitinamas Saulės spindulių, 3 Režimai PIR Judesio Jutiklis Šviesos Sodo Apdailai

166 LED Saulės Žibintas Maitinamas Saulės spindulių, 3 Režimai PIR Judesio Jutiklis Šviesos Sodo Apdailai " Wall Street Saulės Šviesos Lauko

Ypatybė: - ATNAUJINTI PLATAUS KAMPO DIZAINO IR AUKŠTO KONVERSIJOS GREITIS: Po daug patobulinimų, patikslinimus ir atnaujinimas.Su įvairiapusis siūlo platesnį apšvietimą, LED abiejų pusių pateikti pakankamai papildomų šviesos.Įkrovimo laikas ne mažiau kaip 5% greičiau, nei

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!