Kategorija

"PASIDARYK pats" Taškinio Suvirinimo Mašinos 18650 Baterija Nešiojamą Vietoje, Suvirinimo Pen Automatinė sukelti Suvirinimo Aparatas Nešiojamas Mini Vietoje Suvirintojas

Nauja

€42.71

€47.99

-11 %

Yra sandėlyje

Žymos: karšto oro plastiko suvirintojas, šalmas suvirintojas, vietoje suvirinti, pen vietoje suvirintojas, baterija vietoje pen suvirintojas, kišenėje vietoje, suvirinimo, 18650 vietoje suvirintojas, vario suvirintojas, vamzdžių suvirintojas, vietoje suvirintojas.

Produkto Aprašymas:

Pavadinimas: PASIDARYK pats Nešiojamų Mini Vietoje Suvirintojas Mašinos Galią su Suvirinimo Rašiklis 18650 Baterija

Modelis: G47228

Medžiaga: kietas aliuminio lydinys

Spalva: Juoda

Funkcijos: Automatinė sukelti, nuimamas litavimo pen, TIPAS-C krovimo, trumpo jungimo apsauga

Dydis: 11x9x3cm

Savybės:

●Ličio baterijos apsauga

Pirmą karta šis produktas naudoja 50%, iškrovimo būdas apsaugoti Keng baterija.Esamas antros kartos produktai naudoti įkrovimo būdas 4,2 V, o ne 4.25 V. užkertant kelią visiškai nemokamai, tai padeda išvengti problemų, įkrovimo ir laukia kiekvieno naudojimo.

●Žemos įtampos apsauga

Darbo įtampa platformos galios failą baterija yra siauresnė negu Keng baterija.Tai suvirintojas priima strategijos mažiau kaip 3,2 v apsaugos, paliekant erdvės mažo slėgio ir užtikrinti saugumą.

●Mažas energijos suvartojimas funkcija

Ilgai paspauskite, norėdami įjungti/išjungti, trumpas paspauskite klavišą, kad ciklas per 5 pavaros, visas operacijas gali būti atliekamas greitai ir glaustai.Jei ne valstybės, dėka mažas energijos suvartojimas funkciją, galima budėjimo iki vienerių metų.

●Šilumos optimizavimas

Šis produktas naudoja 2 ultra-high-rate modelis lėktuvas baterijų, įvykdymo viršūnę gali pasiekti 630A + visi aukštos įtampos laidų, ir infraraudonųjų terminio vaizdo naudojamas optimizuoti dizainą, kad geriau dalintis impulsinė srovė.

●Unikalus paslaptis: trumpo jungimo apsauga, litavimas, pen

Principas: Kaip parodyta paveikslėlyje, didelės spartos apsaugos sistema yra pastatytas mikrovaldiklis.Kai suvirinimo srovė yra per didelis, ultra-high speed lyginamąjį bus akimirksniu išjungti išėjimą kaip rodo raudona rodyklė tikslui pasiekti apsaugoti suvirinimo mašina.

●Esant normalioms aplinkybėms, ši funkcija modulis bus ne sukelti

Kai apsauga suveikia, pakelti rašiklį automatiškai išleidimo apsauga

Kaip naudoti

1. Paspauskite ir laikykite vietoje suvirintojas 3 sekundėms, tai pyptelės vieną kartą, ir tada jis gali būti įjungtas/išjungtas.Mažos galios aparatūros ir programinės įrangos projektavimas.Dabartinė matuojamas uždarius elektrinę, yra kelios microamperes, todėl nėra reikalo nerimauti naudojant vietoje suvirintojas ilgą laiką, kuris bus pratęsti tarnavimo laiką, energijos tiekimas.

2. Trumpas paspauskite mygtuką pridėti įrankių.Galite išsaugoti pavara, kai atidarote jį dar kartą.Iš viso šešis greičio ciklų.

3. Taškinis suvirinimo aparatas gali automatiškai aptikti suvirinimo adatos.Tai paskatino po 0,8 s neliesti nikelio plokštės.Nėra rankinis/kojų sukelti arba intervalas sukelti ne visiems.Pirmos klasės veiklos patirtį.

4. Specialių galios valdymo ir programinės įrangos projektavimas suvirinimo mašina bus ne iš naujo suvirinimo procesą ir pavara, bus ne grįžti prie nulio.Kai galios pokyčius, lydmetalis sąnariai gali pasidaryti silpnesnis, ir vartotojas gali padidinti pagreitis šiuo metu.Rekomenduojama grįžti kuo greičiau.

5. Kai įkrovimo indikatoriaus lemputė bus jums priminti, forma, mirksinti šviesa, ir ji visada bus, kai ji yra pilnai įkrauta.Siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų įkrovimo metu, ne suvirinimo funkcija, jeigu įkrovimo metu.

6. Su valdymo mokestis valdymo modulis.Galima krauti per mobilųjį telefoną įkrovimo vadovas (5V, išėjimo srovė-bent 1A) įrengta USB įkrovimo kabelis.

7. Įrengta 50C išlydžio aukšto norma, elektros energijos tiekimo.Po to, kai visiškai įkrauta, mašina gali suvirinimo šimtus bendrų nikeliuotas suvirinimo taškų diapazonas yra nuo 0,1 mm-0,15 mm.

Paketas apima:

●1 x Pagrindinis organas, suvirinimo aparatas (vidinė ličio baterija, plokštės ir pan.)

●2 x Žalvario litavimo pen

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm klaida, ačiū jums;

2. Dėl fotografavimo problemų, tokių kaip šviesos, ten bus chromatines aberacijas, būkite atsargūs.

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Modelio Numeris G47228
Prekės Pavadinimas FORGELO
Naudojimas Taškinis Suvirinimo Aparatas
Yra Protingas Prietaisas No
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Taškinio Suvirinimo Mašinos 18650 Baterija Nešiojamą Vietoje, Suvirinimo Pen Automatinė sukelti Suvirinimo Aparatas Nešiojamas Mini Vietoje Suvirintojas

Produkto Aprašymas: Pavadinimas: PASIDARYK pats Nešiojamų Mini Vietoje Suvirintojas Mašinos Galią su Suvirinimo Rašiklis 18650 Baterija Modelis: G47228 Medžiaga: kietas aliuminio lydinys Spalva: Juoda Funkcijos: Automatinė sukelti, nuimamas litavimo pen,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!