Kategorija

2 In 1 Juosmens Treneris Šlaunies Žoliapjovės, Pirtis, Body Shaper Kelnes Karšto Prakaito Lieknėjimo Diržas Fitneso Šortai Shapewear Treniruotės Antblauzdžiai

Nauja

€8.45

€14.08

-39 %

Yra sandėlyje

Žymos: sauna kostiumas, besiūliai shapewear, balta fitneso šortai moterims, moterys, formuojančius apatinius, peršokti kostiumas vyrams, pusė korsetas kelnės, shaper, visą sauna pants moteris, korsetas shapewear, juosmens treneris sa.

⭐90% Poliesterio Ir 10% Spandex.Naujas produktas bus kvapas, šiek tiek, Pls plauti šortai ir įdėti jį į vėdinamoje vietoje išvaikyti kvapas prieš dėvėti ne pirmą kartą.

⭐Ilgaamžiškumo ir komforto: Prakaitas Treniruotės Shaper Antblauzdžiai yra labai lengvi ir patogūs dėvėti net ir ilgą laiką, tuo pačiu užtikrinant raumenų paramą jums reikia.Pirtis Prakaito Kelnės pelėsių ir judėti su jūsų kūno per treniruotes treniruoklių salė, jogos, širdies, dviračių, ir dar daugiau.Tai labai patogu, ir sveika kasdien dėvėti ir treniruotės.

⭐Didelio suspaudimo jogos pants: produktas tyčia veikia mažesnis už gniuždymo look & feel.Moterų Joga Antblauzdžiai buvo pagaminti iš viršaus-sluoksnis veiklos suspaudimo audinys, jūs iš karto atrodo plonesni ir daugiau atspalvių metu jūs įdėti juos.Suspaudimo kelnes užtikrina puikų pilvą kontrolės ir bus suspausti savo šlaunų ir glutes akcentuojant savo gamtos kreives.

⭐Kolonėlė: pilvo kontrolės kelnės yra ultra-aukšto juosmens,turi anti-slydimui elastinga juosmens juosta,lankstus išlaikyti shaper visada tinkama vieta NE riedėti žemyn.3 eilėmis reguliuojamas kablys-akių uždarymo padaryti jį lengva nešioti ir kilimo,galite pakoreguoti sandarumo laisvai,užtikrinti, kad jūs gali tilpti ji puikiai daugiausia mastu.Taip pat padidinti daugiau suspaudimo aplink jūsų vidurinė,padeda prakaito daugiau priploti pilvo ir įmonės valdymo pilvą, taigi, norėdami sumažinti savo talėja greičiau.

⭐Karšto Thermo Lieknėjimo Antblauzdžiai: dėvėti mūsų šilumą sulaikančių pirtis, paaukštintu liemeniu šortai, jūs patirsite greičiau padidinti kūno šilumą aplink savo juosmens, todėl skatinamas natūralus prakaitavimas su bet kokia fizinė veikla per trumpą laiką, tampa efektyviau deginti kalorijas, ir atlikti pagreitinti medžiagų apykaitą.

⭐Svorio Shapewear : Mūsų lieknėjimo kelnes veikia kaip sauna poveikį, padidinti savo fizinio kūno šilumą ir skatina prakaitavimą su bet kokia fizinė veikla,pvz., bėgimas,joga padės jums pakelti temperatūrą per trumpą laiką ir generuoti šilumą išlaikyti jūsų kūne, deginti daugiau kalorijų, mesti vandens svoris žaibiškos,pagreitinti lieknėjimo pav formos procesą.

Storis STANDARTAS
Puikus Reguliuojamas Juosmens
Nepadori Nuotrauka No
Apdaila Nėra
Elemento Tipas Skustukai
Spalva juoda
pilvą kontrolės sauna pants, Dviračių Kelnės
Suitable season Pavasarį, Vasaros, Rudenį Ir Žiemą
Modeliavimo dirželis shapewear antblauzdžiai, apatinis trikotažas
Modelio Numeris YS049, Lieknėjimo Kelnės
Lytis Moteris
dirbti Lieknėjimo Kelnės
Audinio Tipas Broadcloth
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Shapewear kontrolės kelnaitės
sandėlyje JAV, KN
Kilmės KN(Kilmės)
svorio Riebalų Deginimas
Seksualinio Pobūdžio No
Dizainas Elastinga, Aukštos Juosmens, pirties poveikis
Kontrolės Lygis Vidutinis
Fitneso pirtis skustukai
dydis S-5XL
Prekės Pavadinimas Durofit
Medžiaga Poliesteris

Parašyti atsiliepimą

2 In 1 Juosmens Treneris Šlaunies Žoliapjovės, Pirtis, Body Shaper Kelnes Karšto Prakaito Lieknėjimo Diržas Fitneso Šortai Shapewear Treniruotės Antblauzdžiai

2 In 1 Juosmens Treneris Šlaunies Žoliapjovės, Pirtis, Body Shaper Kelnes Karšto Prakaito Lieknėjimo Diržas Fitneso Šortai Shapewear Treniruotės Antblauzdžiai

⭐90% Poliesterio Ir 10% Spandex.Naujas produktas bus kvapas, šiek tiek, Pls plauti šortai ir įdėti jį į vėdinamoje vietoje išvaikyti kvapas prieš dėvėti ne pirmą kartą. ⭐Ilgaamžiškumo ir komforto: Prakaitas Treniruotės Shaper Antblauzdžiai yra labai lengvi ir patogūs dėvėti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!