Kategorija

Automatinis UFO Interaktyvi Katė Žaislas, skirtas Patalpų Plunksna Sukasi Elektroninių Katė Žaislas " Smart Auto Shut-Off Random Juda USB Įkrovimas

Nauja

€19.48

€34.80

-44 %

Yra sandėlyje

Žymos: patalpų augalų, kačių bokštas, tampus katė žaislas, kačių žaislas, katė žaislas, foto pokalbiai, katė grandiklis, durų gato, caterpillar žaislas, atsitiktinis žaislas.

Automatinis UFO Interaktyvi Katė Žaislas, skirtas Patalpų Plunksna Sukasi Elektroninių Katė Žaislas " Smart Auto Shut-Off Random Juda USB Įkrovimas

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta Ir Mėlyna

Baterijos talpa: 500mAh

Įkrovimo Įtampa: 5V

Matmenys: 156(L)*156(W)*92(H)mm

Svoris: 380g

Pakuotės Turinys:

UFO x 1

Plunksnų x 3(1 UFO, 2 pakeitimas)

Medvilnės žiedas x 5

Pincetai x 1

Instrukcija x 1

【GERIAUSIA KARTU】

Tai alinantis išlaikyti kitty pramogauti, tegul mūsų automatinis "UFO" padarysime tai už jus!Plunksnų UFO Katė Žaislas bus žaisti "slėpynių" su jūsų katė.Tai paskatins katės medžioklės instinktus.Išlaikyti juos užimtas su žaisti.Tegul jūsų katė likti sveikas, psichiškai ir fiziškai.

【UFO DIZAINO IR 3 GREIČIO REŽIMAS】

360°UFO dizainas turi idealią formą net ir kelias kates, žaisti.Plunksnų bus pop-out atsitiktinai kiekviena kryptimi, ir yra 3 rūšies greičiu režimas: aukštos, vidutinės ir žemos, kuriuos jūs galite pasirinkti patys.

【SMART REŽIMAS IR AUTO IŠJUNGIMAS】

Ilgai paspauskite "power" mygtuką 3s, mėlyna šviesa yra apie 5s.NSO įveskite miego režimą po darbo 5min, ir ji gali būti aktyvuota pats kas 4 valandos, dienos šviesoje ir vėl paliesdami(tik dienos šviesoje).Ji taip miego režimas automatiškai nakties metu, o ne sutrikdyti jūsų gražus nakties miego.

【MAŽAI TRIUKŠMO IR AUTOMATINIS VALDYMO】

Mūsų robotų katė žaislas naudoja aukščiausios variklis, kad gamina labai mažai garso.Ji juda, ir išjungti automatiškai, kai susiduria su kliūtimis.Nesijaudinkite, jūsų UFO bus išmesti į kampą.

【MIRKSINTI ŠVIESA IR USB ĮKROVIMO】

Automatinis Išskirtinį kvėpavimas Šviesa Rodo, kad NSO yra apie tai, kokios režimu.Be to, šis žaislas integruotą pakartotinai įkraunamą 500mAh ličio akumuliatorius, kuris gali būti visiškai įkrautas vos 1,5 valandas, todėl jūsų katė 2~3 valandas įdomus.

Feature8 katė žaislas juda
Žaislai Tipas Elektros Žaislas
Medžiaga Plastikiniai
Feature7 Savarankiškai Besisukantis žaislas
Prekės Pavadinimas yemoption
Feature2 USB įkrovimas
Feature3 katė plunksnų žaislas
Feature5 Interaktyvi Katė Žaislai
Yra Protingas Prietaisas Taip
Feature4 Spalvų Led Šviesos Žaislai
Feature1 Smart kačių žaislai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas katės, Automatinė Pet Žaislai
Feature6 Katė savęs, žaisti žaislas

Parašyti atsiliepimą

Automatinis UFO Interaktyvi Katė Žaislas, skirtas Patalpų Plunksna Sukasi Elektroninių Katė Žaislas

Automatinis UFO Interaktyvi Katė Žaislas, skirtas Patalpų Plunksna Sukasi Elektroninių Katė Žaislas " Smart Auto Shut-Off Random Juda USB Įkrovimas

Automatinis UFO Interaktyvi Katė Žaislas, skirtas Patalpų Plunksna Sukasi Elektroninių Katė Žaislas Smart Auto Shut-Off Random Juda USB Įkrovimas Medžiaga: ABS Spalva: Balta Ir Mėlyna Baterijos talpa: 500mAh Įkrovimo Įtampa: 5V Matmenys: 156(L)*156(W)*92(H)mm Svoris:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!