Kategorija

Tiesioginė Pavara Ekstruderiu Upgrade Kit ZONESTAR 3D Spausdintuvas Veiklos Tobulinimo Paramos TPU ir Aukštos Temperatūros, Kaitinamosios

Nauja

€35.32

€38.82

-9 %

Yra sandėlyje

Žymos: kaitinimo tpu, ZONESTAR, m7 antgalis, ratai saugaus man reikia tu čia su manimi keychain, tiesioginių 3d spausdintuvas, dji lipdukas, extrud, mk8, 3d spausdintuvas, 3d spausdintuvas zonestar.

12V DDExtrduer: 12V Tiesiogine Pavara Ekstruderiu Upgrade Kit

24V DDExtrduer: 24V Tiesiogine Pavara Ekstruderiu Upgrade Kit

PASTABA:

P802/Z5/Z6, prašome pasirinkti 12V DDExtrduer

Z8/Z9/Z10, prašome pasirinkti 24V DDExtrduer

1、Pristatymo laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną, ir jei jūs ne gauti prekes per planuojamą laiką(blogas oras ir pan.), prašome susisiekti su mumis laiku, ačiū!

2、Jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje express " kompanija, jums reikia papildomai mokėti nuotolinio valdymo mokestį, kurio vertė yra apie 30 JAV dolerių iki 50 JAV dolerių;Mūsų pardavėjų susisieks su jumis.prieš įvykdėme sklypo.

1、 Klientai turi žinoti, importo įstatymai jūsų šalyje, prieš užsakant, nemokamas pristatymas neapima importo mokesčių, Patikrinti, prieš užsakant!

1 、paketas buvo kruopščiai patikrinta ir kruopščiai supakuoti prieš pristatymas.tai rekomenduojama, kad jūs šiek tiek nuotraukų paketo, kai jūs jį gauti ir tack vaizdo atidarius pakuotę.

2、 Jei jis išparduoti, mes pasirūpinsime, atsitiktinių spalvų PLA jums .Mes nepriimame ginčą dėl spalvos dovana gijų.

3、 Maitinimo laido): paprastai, ji bus su savo nacionalinį standartą, kaip numatytieji sąrankos.

4、 Dokumentas: spoksojo į SD kortelę, o taip pat prieinama debesys saugojimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.Savo teigiamas nuomonė mums yra labai svarbi.

Prašome susisiekti su mumis prieš išvykdamas su neutralų ar neigiamą nuomonę.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, ačiū!

Elemento Tipas J-galva
Kaitinamosios PLA/PVC/PETG/TPU ir kt.
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Integruoti Ekstruderiu
Antgalio temperatūra 260 laipsniu Max
Prekės Pavadinimas ZONESTAR

Parašyti atsiliepimą

Tiesioginė Pavara Ekstruderiu Upgrade Kit ZONESTAR 3D Spausdintuvas Veiklos Tobulinimo Paramos TPU ir Aukštos Temperatūros, Kaitinamosios

Tiesioginė Pavara Ekstruderiu Upgrade Kit ZONESTAR 3D Spausdintuvas Veiklos Tobulinimo Paramos TPU ir Aukštos Temperatūros, Kaitinamosios

12V DDExtrduer: 12V Tiesiogine Pavara Ekstruderiu Upgrade Kit 24V DDExtrduer: 24V Tiesiogine Pavara Ekstruderiu Upgrade Kit PASTABA: P802/Z5/Z6, prašome pasirinkti 12V DDExtrduer Z8/Z9/Z10, prašome pasirinkti 24V DDExtrduer 1、Pristatymo laikas gali skirtis,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!