Kategorija

Pet Lauko Reikmenys Laisvų Rankų Juosmens Krepšys Šuniui Gydyti Dėklas Pet Products Raišteliu Vykdo Šunų Mokymo Priemonės

Nauja

€4.23

€6.22

-31 %

Yra sandėlyje

Žymos: mini šunų mokymo krepšys, krepšys šuns, ausinės nokia, dėklas juosmens, pet laiptų, šuo ultragarsu, flamingo apatiniai, universalus dėklas, kurgo šuniui gydyti krepšys, šunys malinua.

Savybės:

Kompaktiškas dizainas ir lengvas(185g/0.41 lb), leidžia jums mėgautis ir sutelkti dėmesį į savo laiminga akimirka su savo jauniklių.

Stiprus ir Pakenčiamas juodo Nailono išorinis audinys, purvo įrodymas.Tinka vaikščiojimas, bėgimas, mokymo išorės arba netgi laipioti kalnuose su savo šuniškas.

Lengvas Būdų, kaip Dėvėti, be Savo Rankas.Reguliuojamas ir nuimamas peties dirželis ir juosmens diržo, arba ant diržo prikaustytas dėl maišelis, galite pasirinkti, kas jūsų pageidavimus.

Kakoti krepšiai Dozatorius.Išspręsta sutrikę problema ieškant kakoti maišeliai.Galite ištraukti maišelį iš dešinės, kai jums reikia.

Raišteliu su kamščiu reguliuojamas, turintis augintinį gydo saugiai.Tuo tarpu, jūs galite pasiimti, gydo lengvai, kai jūsų šuniškas jų reikia šiuo metu.

Specifikacija:

Medžiagos: išorinis: Nailonas, vidaus: Oksfordo audinys

Dydis: Kaip Nuotraukas

Spalva: Oranžinė

Pakuotė:

1 x Šuniui Gydyti Mokymo Dėklas

Ar dropshipping ?

Taip,mes.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Gamybos Medžiagos Saugos?

Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.

Kai yra siuntinių siunčiama?

Mes atsiųsime dėmesį, kad per 5 darbo dienas.Pristatymo laikas priklauso nuo įvairių pasaulio šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei pavedimo nėra, gautos paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis.

O kaip grąžinti?

Visa grąžinamoji išmoka, jei prekė neatitinka aprašymo arba su defektais.

Jei yra bet kokių kitų problemų , Spauskite ant Padėti

Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 24425
Yra Protingas Prietaisas No
Elemento Tipas Kita

Parašyti atsiliepimą

Pet Lauko Reikmenys Laisvų Rankų Juosmens Krepšys Šuniui Gydyti Dėklas Pet Products Raišteliu Vykdo Šunų Mokymo Priemonės

Pet Lauko Reikmenys Laisvų Rankų Juosmens Krepšys Šuniui Gydyti Dėklas Pet Products Raišteliu Vykdo Šunų Mokymo Priemonės

Savybės: Kompaktiškas dizainas ir lengvas(185g/0.41 lb), leidžia jums mėgautis ir sutelkti dėmesį į savo laiminga akimirka su savo jauniklių. Stiprus ir Pakenčiamas juodo Nailono išorinis audinys, purvo įrodymas.Tinka vaikščiojimas, bėgimas, mokymo išorės arba netgi laipioti

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!