Kategorija

Prabangus Apsauginis Žiedas Naminių Kačių Šuniukas Antkaklio LED Naminių Šunų Antkaklis, Mirksėti Vandeniui Naktį Saugos Diržo-USB Įkrovimo

Nauja

€1.88

€2.81

-33 %

Yra sandėlyje

Žymos: spalvinga katė apvadai, juoda katė plakatas, kačių reikmenys indija, juoda katė žiedas, apykaklės kačiukas, mažylių spalvos apykaklės, katė žaislas, kačių reikmenys scool, cob led žiedas, antkaklis led.

LED Naminių Šunų Antkaklis, Mirksėti Vandeniui Naktį Saugos Diržo-USB Įkrovimo

Ypatybė :

Saugai: Leidžia jums ir jūsų šuo labiau matomas naktį ir prasto apšvietimo sąlygomis!Ir geriausias dalykas yra, kad antkaklis neleidžia įkaisti, saugos šuo.Jei turite ilgą plaukų šuo, galite pasirinkti šviesios spalvos.

Vienas dydis tinka visiems: Apykaklės matavimo 19.68 colių, gali būti sumažinti bet kokio ilgio, naudojant žirklės tinka jūsų augintiniui!

USB įkrovimo: Jūs galite už tai su bet kokiu USB.Jokio vargo su keisdami baterijas ir be jokių papildomų išlaidų, ji yra įkrauta gana greitai, apie 1-2 valandą.

Mirksintis režimas: Šis šuo led antkaklį galima nustatyti taip, kad greitai blykstė, lėtas, "flash" ar nuolat švyti, paspaudus mygtuką.

Atsparus vandeniui: Ji gali būti naudojama lietingą dieną.

Žėrintis laikas yra maždaug 3 valandos įkrovimo laikas apie 20 minučių.Raudona šviesa yra šviesos, kai krovimo ir išsijungs, kai padaryta.

Taip pat veikia ir kaip dekoracija-tegul jūsų šuo patrauklesne!

Keletas patarimų, kaip šunų savininkai

Priemonė šuns kaklo iki supjaustyti.Jūs galite sumažinti tarp šviesos ilgio jums reikia.Jis vis dar veikia, po to supjaustyti.Vienas patarimas prieš pjaunant juos, jūs galite jį įjunkite, kad pamatyti, kur Diodai.

Kai mokesčių, prašome užtikrinti, kad jungiklis būti uždarytas.Ar reikės daugiau laiko imti.

Mes rekomenduojame, kad ne unclip apykaklės kiekvieną kartą, tačiau slydimo ir išjungti.Tai yra, siekiant apsaugoti uždarymo mechanizmą, kuris gali atlaisvinti per tam tikrą laiką.

Ilgis: 50cm

Plotis: 1.0 cm

Tinka šuns kaklo naudoti įvairių 50CM.

Pereiti režimas: greitai mirksėti, ilgas, šviesus, išjungta

USB: krovimo metodas gali būti naudojamas kelis kartus.

Pakuotės Turinys:

1 X USB Kabelis

1 X Led Blykste Apykaklės

Kilmės KN(Kilmės)
Apdaila Kailiniai
Yra Protingas Prietaisas No

Parašyti atsiliepimą

Prabangus Apsauginis Žiedas Naminių Kačių Šuniukas Antkaklio LED Naminių Šunų Antkaklis, Mirksėti Vandeniui Naktį Saugos Diržo-USB Įkrovimo

Prabangus Apsauginis Žiedas Naminių Kačių Šuniukas Antkaklio LED Naminių Šunų Antkaklis, Mirksėti Vandeniui Naktį Saugos Diržo-USB Įkrovimo

LED Naminių Šunų Antkaklis, Mirksėti Vandeniui Naktį Saugos Diržo-USB Įkrovimo Ypatybė : Saugai: Leidžia jums ir jūsų šuo labiau matomas naktį ir prasto apšvietimo sąlygomis!Ir geriausias dalykas yra, kad antkaklis neleidžia įkaisti, saugos šuo.Jei turite ilgą plaukų

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!