Kategorija

Nauja Elektrinė Gitara Kaklo 22 Nervintis 25.5" Klevas + Klevas Gitara Fretboard Truss Rod prie Kulno RIEŠUTŲ 42mm kulno 56mm

Nauja

€49.90

Yra sandėlyje

Žymos: gitara taylor, disado gitaros kaklo, stratocaster gitaros kaklo, guyker, gitara fretboard, gitara lipdukas, sparnas kaklo, 22 nervintis kaklo, nervintis gitara, fingerboard gitara.

Kviečiame Peržiūrėti Mano elementą.Aš suteiks jums geriausią prekę jums.Aš esu naujesnę versiją, kad Alibaba 'Express".Taigi, aš jums suteikti mano visi klientų mažiausią kainą ir geriausią kokybę.Jūs gausite siuntos greitai ir greita reakcija.Visi daiktai bus patikrintos jūs catrfully ir išbandyti jums.Įsitikinkite, kad jums gauti elementą pagal geriausios būklės.Galiu garantuoti, kad jums patinka mano punktas labai daug.

Elektrinė Gitara Kaklo Savybės:

1 vnt Gitaros kaklo .dešinės pusės

Kaklo Medienos: maplewood

Fretboard Medienos:klevo medienos

Apdaila: Nebaigtiems

Apdaila: Inkrustacijos

Skalės Ilgis: apie 25.5 ".jei jums reikia kitų masto ilgis, prašome susisiekti su manimi.

riešutų plotis: apie 42mm

Plotis ties Kulnas: apie 56mm

Frets: 22 Nikelis/Sidabro Frets

Truss Rod Koreguoti: esant kulno ar apačioje

Jei turite klausimų dėl muito Mokesčius, Prašome susisiekti su manimi laiku.Ačiū.

Kai jūsų prekė atvyksta tinkamos būklės, prašome palikti atsiliepimus apie mane.Jei yra problemų , prašome susisiekti su manimi laiku.prašome ne tiesiogiai palikti man blogų atsiliepimų ar mažas balas.

Pastaba:

* Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra

pirkėjo atsakomybė.

* Susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki

siūlymą / pirkti.

Mes turime profesionalių gitara gamybos studija ir labai patyrę gitaros mokytojas.Galime pagal jūsų poreikius specialiai, kad gitara norite.

Mes esame tiesioginiai virimo aparatas.Ir sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jūs galite gauti geriausią prekės geriausią kainą, taip Pat tikimės, kad daugiau draugas gali būti mano partneris padėti mums parduoti elementus (pvz., mažmenininko).Geriausias punktas su geriausios kainos , tikimės bendradarbiauti su jumis.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris #1746
Tipas KAKLO

Parašyti atsiliepimą

Nauja Elektrinė Gitara Kaklo 22 Nervintis 25.5

Nauja Elektrinė Gitara Kaklo 22 Nervintis 25.5" Klevas + Klevas Gitara Fretboard Truss Rod prie Kulno RIEŠUTŲ 42mm kulno 56mm

Kviečiame Peržiūrėti Mano elementą.Aš suteiks jums geriausią prekę jums.Aš esu naujesnę versiją, kad Alibaba 'Express .Taigi, aš jums suteikti mano visi klientų mažiausią kainą ir geriausią kokybę.Jūs gausite siuntos greitai ir greita reakcija.Visi daiktai bus patikrintos jūs catrfully

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!