Kategorija

MIUSIE 100 Rinkinių, Oda, Kniedės Cilindrinės Metalinės Greitai Kniedės Smeigės Dvigubai Bžūp Kniedės Su dėžute, "PASIDARYK pats" Ir Odos Amatai

Nauja

€2.78

€3.71

-25 %

Yra sandėlyje

Žymos: modelis odos amatai, antklodė įrankis, kablys pin, mido, mirti odos amatai, laido odos amatai, amatų oda, įrašo antklodė, midori, įrašo siūti.

Savybės:

1. Paketas visiškai 100 nustato dvigubo bžūp kniedės.Kniedės rinkinys yra pagamintas iš vario su patvarus ir stiprus, geras remontas skaldytų diržai ir 2. Metalo kniedės rinkinys yra supakuotas su aiškiai saugojimo dėžutė.kuris yra lengvai galite rasti įrankių, ką nori, ir patogu nešiotis už darbą, kai vyksta.

3. Kniedės rinkinys yra pagamintas iš patvaraus vario, geras remontas skaldytų diržai, leathercraft, pridėti papuošalų, "PASIDARYK pats" amatų ar drabužių, pavyzdžiui, batai, skrybėlės, džinsai, švarkelis, pūkinė striukė, striukės ir t.t.

4. Šių metalo oda, kniedės yra pagaminti iš aukštos kokybės vario aukščiausios rūdžių & atsparumas korozijai.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką.Šios metalinės kniedės yra puikus užtikrinti sluoksnių oda kartu.

Techniniai duomenys:

Dydis:

1 tipas: 6mmx5mm

2 tipas: 6mmx6mm

3 tipas: 7mmx6mm

Tipas 4: 8mmx7mm

Tipas 5: 8mmx8mm

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Raktinis žodis 2 Oda, Kniedės
Tipas Didmeninės No
dydis As the picture shown
Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris MIU00969-MIU00973
Prekės Pavadinimas MIUSIE
Spalva sidabrinė
Medžiaga Vario
Kilmės KN(Kilmės)
Raktinis žodis 1 Dvigubas Dangtelis Kniedės

Parašyti atsiliepimą

MIUSIE 100 Rinkinių, Oda, Kniedės Cilindrinės Metalinės Greitai Kniedės Smeigės Dvigubai Bžūp Kniedės Su dėžute,

MIUSIE 100 Rinkinių, Oda, Kniedės Cilindrinės Metalinės Greitai Kniedės Smeigės Dvigubai Bžūp Kniedės Su dėžute, "PASIDARYK pats" Ir Odos Amatai

Savybės: 1. Paketas visiškai 100 nustato dvigubo bžūp kniedės.Kniedės rinkinys yra pagamintas iš vario su patvarus ir stiprus, geras remontas skaldytų diržai ir 2. Metalo kniedės rinkinys yra supakuotas su aiškiai saugojimo dėžutė.kuris yra lengvai galite rasti įrankių, ką nori,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!