Kategorija

Vežimėlio Priedai Skaidrios Lietaus Mados Didelis Krepšelį Užtrauktukas Lietpaltis Dulkių Shield Būtina, Kūdikio Lauko Reikmenys

Nauja

€1.23

€2.42

-49 %

Yra sandėlyje

Žymos: poncho raudona, padengti vežimėlis, pram bar cover, audinio kūdikio vežimėlis cover, koodi vežimėlį dangtis, vyrai lietpaltis, pasivaikščiojimas, kelionės kūdikio vežimėlis cover, lietpaltis vežimėlis, bebe girl.

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

Savybės:

Apsaugoti savo vaikus nuo lietaus, vėjo, dulkių ir vabzdžių.

Netoksiškas ir beskonis, saugus vaikams.

Yra lipdukai ir lyno tvirtinimo.

Užtrauktukas dizainas leidžia lengvai motinoms rūpintis savo kūdikius.

Specifikacija:

Medžiaga: EVA

Plytelių dydis: 90cm / 35.4 plačiai, 85cm / 33.5 priešais ilgis-60cm / 23.6 nugaros ilgis

Taikytinos modeliai: mažas skėtis krepšelį, krepšelyje, kad atlošas gali būti plokščias

Šiltas eilutę:

1. EVA medžiaga bus gana sunku dėl sezoninių žemos temperatūros, kad paviršiaus raukšlės natūraliai atsigauti nuo aukštos temperatūros po atidarymo laiką.Galite naudoti plaukų džiovintuvą, o atstumas apie 30 cm šilumos arba nuplaukite šiltu vandeniu greitai atsigauti.

2. Po vyksta naudoti lietingą dienų, prašome išplito iš lietaus natūralių oro džiovinimas, tada surinkite jį, taip, kaip išvengti miltligės ir ugnį.

3. Lietaus dangtelis yra supakuoti taip, kaip tik jis yra pagamintas, todėl ji turi silpną kvapą, ir tai nėra kokybės problema.Įpilkite šiek tiek ploviklio į šilto vandens ir pamirkykite jį 20 minučių.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Vežimėlis Lietaus

Lašas Laivybos Paslaugos.

1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien. 2.JAV/CA /RU siuntimo greitis labai greitai. 3.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 48 val. 4.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos. 5.Paramos CSV/EXCEL ( didesnius užsakymus) dropshipping.

[relateproductdetail/]

Tipas Lietaus
Sertifikavimo EN
Medžiaga EVA
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris už Vežimėlį Lietaus
Amžius 0-6m

Parašyti atsiliepimą

Vežimėlio Priedai Skaidrios Lietaus Mados Didelis Krepšelį Užtrauktukas Lietpaltis Dulkių Shield Būtina, Kūdikio Lauko Reikmenys

Vežimėlio Priedai Skaidrios Lietaus Mados Didelis Krepšelį Užtrauktukas Lietpaltis Dulkių Shield Būtina, Kūdikio Lauko Reikmenys

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate] Savybės: Apsaugoti savo vaikus nuo lietaus, vėjo, dulkių ir vabzdžių. Netoksiškas ir beskonis, saugus vaikams. Yra lipdukai ir lyno tvirtinimo. Užtrauktukas dizainas leidžia lengvai motinoms rūpintis

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!