Kategorija

7 Spalvų LED Galaxy Žvaigždėtas Dangaus Projektorius Lempos 3D Žvaigždės Projektoriaus Lempa Su Nuotolinio Valdymo 360° Sukimosi Projekcija Režimas

Nauja

€8.31

€15.11

-45 %

Yra sandėlyje

Žymos: leviating mėnulio lempos, projektorius star, imx291, žvaigždėtas dangus, miegamasis dekoro galaxy, projektorius dangus, 360 projektorius, galaxi projektorius, valtis projektorius 360, starlight ip.

Aprašymas:

Aprašymas:

1.3 D Aurora Projektorius: projektoriaus lempa skiriasi nuo kitų.Naudojama naujausia technologija su 3D efektu.Projektų srities žvaigždžių nuo keitimas rūko debesis, tarsi aurora.Palyginti su kitomis projekciniai žibintai, ji yra labiau realistiškas ir aiškiau, ir 3D efektas yra geriau.

2.7 spalvų, šviesos ir nuotolinio valdymo pultas: spalvingas spalvų geriau regėjimo patirtį.Spalvingas, spalvos ne tik padėti suaugusiesiems geriau regėjimo patirtį, bet taip pat praturtinti vaikų vaizduotę.Be to, galite pasirinkti šviesos režimas (tik star/rūko tik/star & rūko).Jūs galite lengvai keisti šviesos efektus, reguliuoti ryškumą, greitį ar "start/stop" judėjimas.

3.Reguliuojamas greitis ir ryškumas: galite nustatyti prognozuojamą poveikį reguliuojant šviesumą ir greitis.Gali visiškai patenkinti savo aplinkos poreikius, su raminantis aurora poveikį, kad sukurti atpalaiduojančią aplinką bet kurioje patalpoje.

4.360° ir reguliuojamas sukimosi kryptimi: su 360° sukimosi funkcija, žvaigždės ir rūkas gali puikiai mišinys kartu.3D efektas yra geriau, leiskite sau būti panirusi.4 pusių bazė atitinka jūsų reikalavimus projekcijos poziciją.Galite pasirinkti projektas, prie lubų, sienos ar kitomis kryptimis.

5.Geriausios dovanos suaugusiems ir vaikams: Star projektorius yra ne tik tinka vaikams, bet ir suaugusiems.Mėgaukitės maisto pagal žvaigždėtą dangų, kurti, atsipalaiduoti spa aplinka arba paryškinti savo namų kino sekundes.Padaryti jūsų žaidimą pasaulyje daugiau spalvinga.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

Projekcijos poveikis: Aurora.

Tipo šviesos šaltinis: LED.

Nuotolinio valdymo atstumas: 20 m (baterijos neįtrauktos).

Maitinimo kabelis: L = 100 cm.

Darbinė temperatūra: nuo 32 °F iki 104 °F (0 °C iki 40 °C).

Įtampa: 100 - 240 V.

Projekcijos nuotolis: Approx. 48 m2.

Pakuotės Matmenys:24.4 x 17.8 x 9.7 cm; 840 Gramų

Baterijų reikalaujama:Ne

Prekės Svoris:840 g

Pakuotė:

Komplektą sudaro:

1 x 3D naktį šviesos projektorius.

1 x nuotolinio valdymo pultas.

1 x maitinimo kabelis.

1 x instrukcija

Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Baterijos Tipas Nėra
Sertifikavimo Nėra
Formos Klaviatūra
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Įtampa 110V
Yra Protingas Prietaisas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Baterijų Reikia No
Elektros Energijos Gamybos Touch
Korpuso Medžiaga ABS
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Yra Baterijomis No
Tipas Projektorius
Naudojimas ATOSTOGŲ
Prekės Pavadinimas oobest
Galia 0-5W
Elemento Tipas Naktį Žibintai

Parašyti atsiliepimą

7 Spalvų LED Galaxy Žvaigždėtas Dangaus Projektorius Lempos 3D Žvaigždės Projektoriaus Lempa Su Nuotolinio Valdymo 360° Sukimosi Projekcija Režimas

7 Spalvų LED Galaxy Žvaigždėtas Dangaus Projektorius Lempos 3D Žvaigždės Projektoriaus Lempa Su Nuotolinio Valdymo 360° Sukimosi Projekcija Režimas

Aprašymas: Aprašymas: 1.3 D Aurora Projektorius: projektoriaus lempa skiriasi nuo kitų.Naudojama naujausia technologija su 3D efektu.Projektų srities žvaigždžių nuo keitimas rūko debesis, tarsi aurora.Palyginti su kitomis projekciniai žibintai, ji yra labiau realistiškas ir

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!