Kategorija

2021 Naujas Balso Keitiklis 7 Skirtingų Balso Modifikatoriai Apgaulės 3.5 mm Audio Mini Balsas Telefono, "IPad" Kompiuterį, Dovanos Berniukams

Nauja

€6.67

€7.94

-15 %

Yra sandėlyje

Žymos: xperia so04 dangtis.

Balso Keitiklis Maišytuvas Garso Efektai Prietaisas suderinamas su "ipad" / PS4//Box/Kompiuteris/ Telefonas/ IPad/ Kompiuteris /Helovinas

OOTDTY

Funkcijos: balso keitiklis garso efektai prietaisas gali būti naudojamas ant bet kokio mobiliojo telefono, kompiuterio, planšetinio kompiuterio "ipad", žaidimų konsolės, jungiklis, skirtų " ios "sistemų, mobile android" sistemos ir bet žaidimų platforma.

Kai naudoti balso keitiklis į PC, reikia adapterio.už " ios " sistemą, reikia įsigyti atskirą sąsaja konversijos kabelis su prietaisu.

Tai Rankiniai balso Keitiklis turi bent 7 skirtingus garso pokyčius, vyrų ir moterų, moterų, vyrų, lolita, robotas, magnetiniai, karalienė, pakalikai, optimus prime.

Labai mažas, patogus nešiotis, plug and play.Tiesiog prijunkite šį garsą balso keitiklis į kitus įranga, ir jūsų garso bus pakeisti taip, kaip jūs norėjote.Ji labai tinka vidaus ir lauko naudojimui.

Puikus naudojami priimant skambučius ir pramogų su draugais, balso pasikeitimas, internetiniai žaidimai ir pan.Ji yra būtina turėti pramogų įrenginys.

Specifikacija: Spalva: Juoda

Svoris:67g

Medžiaga: ABS

Dydis:Apie 9x5x1cm/3.54X1.96X0.39inch

Komplektą Sudaro: 1X Balso Keitiklis Mašina

pastaba: Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

Kilmės KN(Kilmės)
Taikomos phone, Kompiuteris, tablet iPad, Žaidimų Konsolės, Jungiklis, ios, "Android"
Svoris 67g
Spalva juoda
Paketas Apima 1X Balso Keitiklis Mašina
Sertifikavimo Nėra
Pakuotė Taip
Modelio Numeris M2
Medžiaga ABS
Tipas USB Adapteris
Prekės Pavadinimas BGEKTOTH
dydis Approx 9x5x1cm/3.54X1.96X0.39inch

Parašyti atsiliepimą

2021 Naujas Balso Keitiklis 7 Skirtingų Balso Modifikatoriai Apgaulės 3.5 mm Audio Mini Balsas Telefono,

2021 Naujas Balso Keitiklis 7 Skirtingų Balso Modifikatoriai Apgaulės 3.5 mm Audio Mini Balsas Telefono, "IPad" Kompiuterį, Dovanos Berniukams

Balso Keitiklis Maišytuvas Garso Efektai Prietaisas suderinamas su ipad / PS4//Box/Kompiuteris/ Telefonas/ IPad/ Kompiuteris /Helovinas OOTDTY Funkcijos: balso keitiklis garso efektai prietaisas gali būti naudojamas ant bet kokio mobiliojo telefono, kompiuterio, planšetinio kompiuterio

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!