Kategorija

EYKOSI 1Pair Ponios Kojų Priežiūra, Masažas Aukšti Kulniukai Sponge 3D Batų Vidpadžiai, Įklotai Pjovimo "PASIDARYK pats"

Nauja

€0.68

€0.82

-17 %

Yra sandėlyje

Žymos: vienodo snukio, 1 cm vidpadis, eva medžiaga, krepšinio vidpadis, ortopedinė avalynė, nėrimo batų padas, batų padas lipdukas, batų padas, oro pagalvės batų, silicio vienintelis.

Minkštas, labai lengvas ir patogus dėvėti Komfortą ir pagalvėle visų tipų laisvalaikio ar kasdieniame avalynė, Papildoma kulno pagalvėlė apsaugo kulno pentinas iš labiausiai skausmingų smūgių Suteikia papildomą paramą kulno ir pagrindo koja Papildomas paminkštinimas į kulno siekiant maksimalaus poveikio Puikiai tinka bėgiojimas, bėgimas, kopimas į kalnus, krepšinio, futbolo, dviračių, golfo, teniso ir kt Specifikacija: Medžiaga: Putų Dydis: app.24.5cmx8.4cm/9.65\'\'x3.31\'\' Spalvas ir modelius: Kaip paveikslėlyje parodyta, išsiųsta atsitiktine tvarka Kiekis: 1 Pora Pastaba: 1. Prekės yra siunčiamos atsitiktinai, negali pasirinkti spalvas, ir modelius.Gal bus išsiųsti tą pačią spalvas, ir modelius, tikiuosi, jūs galite suprasti. 2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū! 3. Prašome leisti 0.5-1cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

'

Prekės Pavadinimas KLV
Vidpadis Aukštis Kaip 1cm
Modelio Tipas Kietas
Įrenginio Tipas Pair
Elemento Tipas Vidpadžiai
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Moteris
Medžiaga Atminties Putos
Pakuotės Dydis 25cm x 16cm x 10cm (9.84in x 6.30in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.04kg (0.09lb.)
Modelio Numeris xu3T0361
Shoe Width Medium(B, M)
Funkcija Sunku Dėvėti,, Lengvas, Anti-Slidus

Parašyti atsiliepimą

EYKOSI 1Pair Ponios Kojų Priežiūra, Masažas Aukšti Kulniukai Sponge 3D Batų Vidpadžiai, Įklotai Pjovimo

EYKOSI 1Pair Ponios Kojų Priežiūra, Masažas Aukšti Kulniukai Sponge 3D Batų Vidpadžiai, Įklotai Pjovimo "PASIDARYK pats"

Minkštas, labai lengvas ir patogus dėvėti Komfortą ir pagalvėle visų tipų laisvalaikio ar kasdieniame avalynė, Papildoma kulno pagalvėlė apsaugo kulno pentinas iš labiausiai skausmingų smūgių Suteikia papildomą paramą kulno ir pagrindo koja Papildomas paminkštinimas į kulno siekiant

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!