Kategorija

Sourcion Dažnio Elektros Vandeniui Šoko Pūlingas Vibratorius G-Spot Šoko vibratorius Moterų Masturbator Klitorio Stimuliatorius

Nauja

€21.95

€31.37

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: dildo moterims, casio vyrai žiūrėti, torsos moterų masturbators, dujų dapp, g šoko žiūrėti, elektros stimuliatorius fohow, gspot, analinis kaištis dideli elektros smūgio, vyrų masturb, clit sucker.

Sourcion Dažnio Elektros Vandeniui Šoko Pūlingas Vibratorius G-Spot Šoko vibratorius Moterų Masturbator Klitorio Stimuliatorius

Produkto Aprašymas

Tipas : G-Spot

Medžiaga : Medicininis Silikonas+ABS

Elemento Tipas : Vibratoriai

Dydis : 178*52.2*25mm

Naudojimas : moterims

Vandeniui atsparus : 100% vandeniui gyvenimo

Panaudojimas : Moteriška masturbacija

Dažnis : 10 dažnio vibracijos

Įkrovimas : USB magnetinio įkrovimas

Pavadinimas : G vibratorius

Mažas garsas

Tiesiog vieta vibratorius arti jautri sritis apatiniai, jūs galite tiksliai stimuliuoti klitorį gatvėje, biure ar net į kiną, jums bus susiduria su staiga ir bet kada, bet kur Malonu netikėtai.Niekas aplink girdėsite tyliai šnabžda vibracijas, todėl jūs galite mėgautis atsargiai jaudinantis nuotykis bet kur.

Super galingas kelis vibracijos

Mūsų vibratorius yra ergonomiško dizaino su 10 dažnių kolonėlė.Kelis vibracijos suteiks jums daug stipresnis jausmas, ir padėti jums pasiekti orgazmą lengviau.Tai bus maksimaliai padidinti savo seksualinį malonumą ir padaryti masturbacija smagiau nei bet kada!

Išskirtinį išvaizdą

Mūsų dizaineriai naudoja unikalų dizainą ir švelnus spalvų, kad padidinti, išskirtinį produkto išvaizdai, taip, kad jums jaustis patogiai ir mylimas, kai pirmą kartą jį pamatyti.Ypač jos smart išvaizda labiau atitinka moterų estetika .

Naudojimo instrukcijos

Pakuotė: 1 x Vibratorius 1 x Krovimo Kabelis Pastaba: naudojant nuotolinio valdymo pultą, reguliuoti dažnį, pirmiausia prašome patvirtinti, ar norite įjungti jungiklį.

Privatumas Garantuotas:

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Numatytasis pavadinimas ant pakuotės yra "Toy"(kitus reikalavimus, prašome siųsti mums žinutę), ir su mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo, vienintelis asmuo, kuris žino, kas pakuotės viduje yra jums!

Apie Produktą

Visi produktai yra 100% brand new ir buvo kruopščiai tikrinami prieš pristatymas.

Visi produktai yra pagaminti iš Medicininio klasės medžiagos, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui. ( Tai yra normalu, kad jums kvapas, nestiprus kvapas, kai pirmą kartą atidaryti, nes produktas buvo sandarioje pakuotėje mėnesių.Prašome išvalyti jį ir sausa, ji natūraliai, kvapas greitai dingsta. )

Apie Siuntos

Mes atsiųsime atlikti užsakymą laiku.Pristatymo laikas priklauso nuo įvairių pasaulio šalių ir bus paveiktos oro sąlygų, valstybinės šventės ir t.t.Jei pavedimo nėra gauti deklaruoti laiku, prašome susisiekti su mumis.

Kas būtų, jei atitinka produkto problema

Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčų bus, mes tikime, kad komunikacija yra daug geriau, nei ginčų.

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną, prašome būti kantriems.

Elemento Tipas Vibrators
Spalvos Geltonas Rožinis
Features3 Greitai dažnio ir didelės galios
Prekės Pavadinimas SOURCION
Medžiaga Silikono
dydis 178*52.2*25mm
Commodity Quality Certification ce
Seksualinio Pobūdžio No
Tipas G-Spot
Features2 Miela išvaizda ir unikalios formos
Modelio Numeris XC400
Features1 Maža ir lengva vežti
Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Svoris 70g
Features4 Minkšta medžiaga, saugus ir higieniškas

Parašyti atsiliepimą

Sourcion Dažnio Elektros Vandeniui Šoko Pūlingas Vibratorius G-Spot Šoko vibratorius Moterų Masturbator Klitorio Stimuliatorius

Sourcion Dažnio Elektros Vandeniui Šoko Pūlingas Vibratorius G-Spot Šoko vibratorius Moterų Masturbator Klitorio Stimuliatorius

Sourcion Dažnio Elektros Vandeniui Šoko Pūlingas Vibratorius G-Spot Šoko vibratorius Moterų Masturbator Klitorio Stimuliatorius Produkto Aprašymas Tipas : G-Spot Medžiaga : Medicininis Silikonas+ABS Elemento Tipas : Vibratoriai Dydis : 178*52.2*25mm Naudojimas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!