Kategorija

Vieną rinkinį Belaidžio Gido Sistema, Du Būdu Radijo Momentinių Saugumo Komunikacijos Walkie Talkie

Nauja

€55.82

Yra sandėlyje

Žymos: xr odinis dėklas magnetas.

Turtingas Amžiaus RC2402 Belaidžio Vadovas Imtuvas Gido Sistema, Sinchroninio vertimo Sistemos, Nešiojama Garso Vaizdo

RC2402 Belaidžio Imtuvo Savybės:

1. 2.4 Ghz dažnio Naudojimas visame pasaulyje 2. Dvipusio ryšio & leidžia du garsiakalbis kalbant, tuo pačiu metu 3. Nekilnojamojo skaitmeninio signalo perdavimo su labai stabilus ir aišku, garso kokybė 4. Vienas pagrindinių Imtuvai kanalo sinchronizacijos funkcija sutaupo daug laiko 5. 180 metrų nuo siųstuvo imtuvai 6. 50 kanalų pasirinkti, iki 50 grupių turą tuo pačiu vieta 7. Įkraunama Ličio baterija, tik 2~3 valandos įkrovimo laikas 8. Kišeninio dydžio ir lengvas, paprastas naudoti 9. Gali įvesties CD, mobiliųjų Telefonų,MP3 ...išorinį garso šaltinį 10. Naudojimas: Turizmo,Haji & Umrah,Kelionių gidas, Bevielis susitikimas, Bevielis mokymo, Sinchroninio vertimo, Verslo svetingumą, Gamyklos kelionė, Bažnyčios pamokslo, ir tt..RC2402 Belaidžio Imtuvo Specifikacija:

Modelis:

RC2402

Dydis:

50*19*86MM

Svoris:

57g, Lengvesnis ir mažesnis

Dažnių Diapazonas:

2400-2480MHz

Kanalo Funkcijos:

50 kanalų

Atstumas Nuotolis:

Iki 180 metrų

Išėjimo Galia:

10 mw

Darbinė Įtampa:

3.7 V

Moduliacijos Režimu:

RF

Spalvų Variantai:

Mėlyna, Oranžinė, Raudona, Pilka, Juoda

Baterija:

Su vidinė Ličio baterija

Baterija Geba:

1000mA(imtuvas)

Baterija Laiko:

Iki 20 valandų(imtuvas)

Įkrovimo Laikas:

Maždaug 2~3 val.

RC2402 Belaidžio ryšio Imtuvas Rodo:

Mokėjimas 1. www.ptextile.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito kortelė/ / Pinigų Booker !pavyzdžiui,Vizos, WebMoney (toliau WM), TT perlaidas "Western Union", Qiwi piniginės, Brazilija Boleto ir pan. 2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas po aukciono pabaigos, jei turite problemų dėl priėmimo mokėjimo, Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.Pristatymas 1. Mes laivas Alixpress spręsti TIK.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Alixpress yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. 2. Siekiant pristatyti savo paketą greitai ir tiksliai, prašome mums paliko telefono numerį, kai jūs mokate, vertinama! 3. Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios Įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Dėkojame už jūsų supratimą. 4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Return 1. Ši prekė taikoma 2 metų garantija. 2. Bet keitimo ar grąžinimo, mums reikia, kad produktas turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir visi priedai.Pirkėjai yra atsakingas už grįžta laivybos išlaidų ir importo muito norma . 3. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą, mes siūlome jums teisę grįžti adresą.Atsiliepimai 1. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis. 2. Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingų 5. 3. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Polar Modeliai įvairiakryptė
Pakuotė Taip
Spalva Mėlyna, Oranžinė, pilka, juoda, Raudona
Rinkinys Tipas Siųstuvas Rinkiniai
Išėjimo Galia 10 mw
Raktinis žodis Kelionių Vadovas Sistemos Imtuvas
Sertifikavimo CE, ROHS
Atstumo Diapazonas Iki 180m
Stilius Kabo Mikrofonai
Kanalai 50 kanalų
Komunikacijos Belaidžio
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Baterija Su vidinė Ličio baterija
Darbinė Įtampa 3.7 V
Modelio Numeris RC2402
Prekės Pavadinimas RichCentury
Naudoti Turizmas, hajj, muziejus, Konferencijos, bažnyčia
Dažnio Diapazonas 2400-2480MHz
LOGOTIPAS Pritaikyti
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Vieną rinkinį Belaidžio Gido Sistema, Du Būdu Radijo Momentinių Saugumo Komunikacijos Walkie Talkie

Vieną rinkinį Belaidžio Gido Sistema, Du Būdu Radijo Momentinių Saugumo Komunikacijos Walkie Talkie

Turtingas Amžiaus RC2402 Belaidžio Vadovas Imtuvas Gido Sistema, Sinchroninio vertimo Sistemos, Nešiojama Garso Vaizdo RC2402 Belaidžio Imtuvo Savybės: 1. 2.4 Ghz dažnio Naudojimas visame pasaulyje 2. Dvipusio ryšio & leidžia du garsiakalbis kalbant, tuo pačiu metu 3. Nekilnojamojo

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!