Kategorija

Virštinkinė Durys-Arčiau Punch-nemokama Automatinė Durų Jutiklis Arčiau Lipnios Kabineto Sugavimų Spinta Užraktas Durų

Nauja

€3.02

€5.92

-48 %

Yra sandėlyje

Žymos: durų sklendė, arčiau durų, minkštas arti įėjimo durys, žievė kontrolės įtaisas, organizuoja spintos, mažas audinio spintos, motospeed klaviatūros kojų, kabineto magnetas, set tap, kabineto kamštis.

Sveiki, Sveiki atvykę į mano parduotuvę.Visas parduodamas prekes mūsų parduotuvėje yra pagaminti Kinijoje ir tiekia Kinija.Visų prekių paramos express pardavimo.Jūs galite nusipirkti juos su savimi.

Aprašymas:

1. Platus taikoma tipai: 800g įtampa (8N) , tinka durų ar durų su stipresniais uždarymo jėga.Pavyzdžiui: ekrano durys, stumdomosios durys dvigubos, nematomos durys, apsauginės durys, aliuminio lydinio, stiklo durys, geležies duris, biuro durys, vidaus durys, virtuvės ir vonios kambario durų.

2. Savybės: Anti-oksidacijos, antikorozinės, stiprus, stabilus, dėvėti, atsparus, neperpučiamas, mažas dydis ir erdvė taupymo, tylus ir saugus pjovimo įtaisas.

3. Patvari ir ilgaamžė: aukštos kokybės plieno lynas praėjo 50,000 kartus tempimo bandymo ir atoveiksmio bandymo, ir turi stiprią tempimo jėga.

4. Paprastas ir greitas montavimas: neakytojo klijai įrangą (įdiegti ir naudoti, naudoti po 24 val., stipresnis nelankstumą), po durų arčiau yra klijuojamos, kad nelankstumą yra labai stiprus ir netaps lengvai.Ir jis gali būti pašalintas bet kuriuo metu, kai jo nenaudojate, nepažeidus paviršiaus objektas. (Tai taip pat gali būti nustatytas nagai, įskaitant nagai)

5. Funkcija: Kai mokosi ir dirba, vengti kelis kartus keltis ir atidaryti duris gerinti studijų ir darbo; jis gali išvengti uodų ir musių į kambarį, ir pelėms bus ne turėti galimybę patekti į kambario pavogti dalykų, kuris gali užkirsti kelią virtuvė dūmų patekimo į kambarį, kuris yra veiksmingas Izoliuoti drėgmės ir tvankų orą nuo vonios; įjungus oro kondicionierius, karštas ir šaltas oras nebus nuotėkio per daug, tokiu būdu sumažinti elektros sąskaitą ir taupymo rūpesčių ir problemų

Techniniai duomenys:

Traukos jėga: 800g

Kabelio ilgis: 1.2 m

Medžiaga: ABS+Nerūdijančio plieno

Spalva: juoda, balta

Gaminio dydis: (ilgis×plotis×aukštis) 6.3 x 6.3 x 1.6 CM

Taikoma durų tipai: vienos durys, kairės ir dešinės durys, dvigubos durys.

Pakuotė:

1 *Durų arčiau

1 *kablys lipdukas

1 *Mažas veržliaraktis(Naudotas sureguliuokite kabelio ilgis ne kabelį langelį)

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Tipas Durų Fiksatoriai & Durų Arčiau
Spalva juoda, balta
lokys traukimo jėga 800g

Parašyti atsiliepimą

Virštinkinė Durys-Arčiau Punch-nemokama Automatinė Durų Jutiklis Arčiau Lipnios Kabineto Sugavimų Spinta Užraktas Durų

Virštinkinė Durys-Arčiau Punch-nemokama Automatinė Durų Jutiklis Arčiau Lipnios Kabineto Sugavimų Spinta Užraktas Durų

Sveiki, Sveiki atvykę į mano parduotuvę.Visas parduodamas prekes mūsų parduotuvėje yra pagaminti Kinijoje ir tiekia Kinija.Visų prekių paramos express pardavimo.Jūs galite nusipirkti juos su savimi. Aprašymas: 1. Platus taikoma tipai: 800g įtampa (8N) , tinka durų ar durų

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!