Kategorija

Suyranti Šunelis Šiukšlių Kakoti Krepšiai Naminių Kačių, Šunų Išmatoms Valymo Maišelis Atliekų Lauko Surinkti Ekskrementus Augintinių, Valymo Reikmenys

Nauja

€1.37

€2.86

-52 %

Yra sandėlyje

Žymos: traukti, šuo, kačių tualeto, priedų šuo, aitvarai šunys, perro, ryšiai augintiniai, tous vystyklų krepšys, butas šuns kakutį krepšys, šuo.

Paramos dropshipping, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo birių pirkimus.

25 Rolls Suyranti Šunų ir Kačių Augintinių Šiukšlių Kakoti Maišus Atliekų Lauko Išmatoms Surinkti ekologišką Namų Pet Tiekimo

【 Produkto Specifikacijos 】

Spalva: Atnaujinti, Žalia, Tamsiai Žalia, Juoda, Žalia Leteną, Juoda Letena, Balta Letena, Balta Letena, Žalia Kaulų, Oranžinė Kaulų.

Medžiaga: Suyranti, PE+EPI, (kukurūzų krakmolas),+PLA+PBAT.

Tipas: Pet Šiukšlių Maišą, Pet Kakoti Maišelį.

Scenos: Patalpose arba Lauke.

Tinka šunų veislių: Pudelis, prancūzų Buldogas, Pug, Čihuahua York, Labradoro, Takso, Terjerų, Teddy, auksaspalvis Retriveris, Corgi.

Tinka didelių, vidutinių, mažų šunų, kačių.

【 Funkcijų 】

1.Eco-Friendly: Šuns kakutį krepšiai naudoti perdirbtų medžiagų, mūsų pakuotės ir roll core pasiūlyti daugiau greenway disponuoti šuo atliekų.

2.Patvarus: Mūsų sunkiųjų kakoti maišeliai yra nepralaidi vandeniui ir storas, niekada jaudintis dėl savo rankas, kai jūs pasiimti poo iki.

3.Lengva naudoti: lipdukas yra dantytas žemyn viduryje nr. ašarojimas pirmą maišą, kai jūs jį naudoti.Lengva nuplėšti, atidaryti, ir atsiskirti nuo ridos.

【 Pastaba 】

Čia gali būti 1 ~ 3cm klaida, nes rankinis matavimas.Nuotraukos gali būti šiek tiek spalvų klaida ( Chromatines aberacijas).Ačiū už jūsų supratimą.

【 Pažadame 】

Kokybės Užtikrinimas.

Paslaugos Entuziazmo.

Klientų Pasitenkinimą.

【 Apie Laivybos 】

Užsakymai tvarkomi per 1-3days nuo apmokėjimo, pagaminti ir patikrinti.

Ekonomikos, logistikos, yra be tarptautinio sekimo numerį, kuris gali būti stebimas, kai sklypo palieka Kiniją.

"ePacket", arba "www.ptextile.lt Standartinis Pristatymas", ARBA "Speciali Linija-YW "Pristatymas.

Greičiau ir Saugiau pristatymo, mes rekomenduojame jums pasirinkti pristatymas per Kinijos.

Mes pasirūpinsime, pristatymas pagal adresą iš pirkėjo pateikti, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adreso informacija jums užpildyti www.ptextile.lt.

Jei jums nereikia gauti savo daiktą per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti jūsų.

【 Išsiųsti arba Grąžinti 】

1 atvejis: Prašome patikrinti, ar prekių atidžiai, kaip greitai, kaip jūs juos gauti.Į išsiųsti arba grąžinti galioja 5 dienų, o tai reiškia, jūs turite susisiekti su mumis dėl išsiųsti ar grąžinti pinigus per 5 dienas po prekių gavimą.

2 atvejis: Ji yra iš mūsų kontrolės po to, kai mes išsiųsti prekes iš, prašome kantriai laukti.Žinoma, mes tikrai išsiųsti arba grąžinti už jus, jei jūs ne gauti prekes.

【 Atsiliepimus 】

Prieš kreipiantis dėl ginčų, prašome išlaikyti teigiamą požiūrį ir kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti jūsų problemą.

Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Jūsų padrąsinimo yra didžiausia motyvacija mums judėti į priekį.

Spustelėkite 5 žvaigždutes Už Mus!!!

Naudojimas Pet Atliekų Maišelis
Šunų Vada Elemento Tipas Pooper Scoopers & Krepšiai
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Suyranti Šunelis Šiukšlių Kakoti Krepšiai Naminių Kačių, Šunų Išmatoms Valymo Maišelis Atliekų Lauko Surinkti Ekskrementus Augintinių, Valymo Reikmenys

Suyranti Šunelis Šiukšlių Kakoti Krepšiai Naminių Kačių, Šunų Išmatoms Valymo Maišelis Atliekų Lauko Surinkti Ekskrementus Augintinių, Valymo Reikmenys

Paramos dropshipping, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo birių pirkimus. 25 Rolls Suyranti Šunų ir Kačių Augintinių Šiukšlių Kakoti Maišus Atliekų Lauko Išmatoms Surinkti ekologišką Namų Pet Tiekimo 【 Produkto Specifikacijos 】 Spalva: Atnaujinti, Žalia,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!