Kategorija

"Bluetooth" Adapteris, skirtas "Nintendo" Įjungti/Perjungti Lite/Jungiklis Mini, o Siųstuvas Adapteris su USB C Jungtis

Nauja

€10.39

€20.79

-50 %

Yra sandėlyje

Žymos: "bluetooth" transmitt, nintendo, 600w psu, nitendo jungiklis, "bluetooth" automobilinį mp3, 1 poliaus, 4 pozicijos valdymo ratuką, av jungikliai, NINTENDO JUNGIKLIS, snes ac, custom "nintendo 64" konsolės.

[USB C Įjunkite "Bluetooth" funkciją Autio Siųstuvas]- skirtas vien Tik "Nintendo" Jungiklis, Jungiklis Lite ir Pereiti Mini.Šis "Bluetooth" adapteriu galima naudoti ir belaidžio "Bluetooth" ausines, 10 metrų be kliūčių perdavimo.

[aptX Low Latency Realiuoju laiku, o Sinchronizavimo]- lustų rinkiniu numatyta, ultra-low latency dėžė su aptX Low Latency kodekus.Ir su nepriekaištingos garso kokybės, siekiant užtikrinti sklandų perdavimą pasiekti tobulą realiuoju laiku, o sinchronizavimas.Pastaba: Ne mikrofono funkcija.

[Lengva Naudoti, Plug & Play]- Nustatyti "Bluetooth" ausines į porą statusą.Tada įdėkite šį "Bluetooth" adapterį prie savo Jungiklis, paspauskite ir palaikykite porą mygtuką 10 sekundžių, ir mėlyna LED lemputė.Suporavus kai LED posūkiai, nuolat balta.Ir nereikia, kad pora kitą kartą.

[Baterija Nemokamai, Mažas ir Nešiojamų]- Jokių papildomų akumuliatorių reikia, tai o "bluetooth" adapteris bus maitinamas tiesiogiai Nintendo Jungiklis & Lite, ir ne perkaitimo.Gražus mažas raktas juodas plonas formos yra apie 5 mm, mygtukus ir mažas LED suteikia vaizdo trikdžius žaidimų.

Specifikacija:

"Bluetooth" versija: V5.0

Įvesties prievadas: USB Tipo C

Darbo atstumas: 33 pėdų (10m)

Spalva:Juoda

Medžiaga:ABS

Dydis:47.8 x 27 x 7.85 mm

Pakuotės Turinys:

1* Žaidimas adapteris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Prekės Pavadinimas HAIMAITONG
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra

Parašyti atsiliepimą

"Bluetooth" Adapteris, skirtas "Nintendo" Įjungti/Perjungti Lite/Jungiklis Mini, o Siųstuvas Adapteris su USB C Jungtis

[USB C Įjunkite Bluetooth funkciją Autio Siųstuvas]- skirtas vien Tik Nintendo Jungiklis, Jungiklis Lite ir Pereiti Mini.Šis Bluetooth adapteriu galima naudoti ir belaidžio Bluetooth ausines, 10 metrų be kliūčių perdavimo. [aptX Low Latency Realiuoju laiku, o Sinchronizavimo]-

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!