Kategorija

Fontanas Pen Studentams Japonijos Platinum Preppy Fontanas Pen 0.3 Aišku Kūno Mielas Studentų Raštinės reikmenys Kaligrafija F Plunksnų PPQ200

Nauja

€6.77

€7.44

-9 %

Yra sandėlyje

Žymos: studentas, didelis fontanas pen, vario pen, uždėkite švirkštimo, moterų preppy, gelis kawaii pen, parkeris, sparnas senas fontanas pen medienos, kaligrafija rašiklio plunksna, futonas japonų.

PLATINUM Preppy Fontanas Pen - F patarimas

Pagal PlATINUM Japonija

_______________________________________________________________________________________

Gamybos Aprašymas

Branginama dvasia rašymas yra užfiksuotas šiuolaikiška, paprasta forma.Nuo savo veiklos pradžios 2007 m. Preppy fontanas pen naudojasi savo reputaciją kaip puikus fontanas rašiklis su realiais fontanas pen rašyti nepaisant jo mažo kaina tašką.Tai lengva naudoti, turi kietas atrodo, ir ateina iš įvairių spalvų ir plunksnų dydžių.Grožio tvirtas nerūdijančio plieno plunksnų yra išvedė poliravimas.

Spalvos rašiklio dangtelį ir rašalo pašarai atitinka rašalo spalvą pen.Tai padeda lengvai nustatyti spalvą, taigi jums nereikės netyčia netinkamą vienas.Nįį dydis yra atspausdinta ant bžūp galite surasti norimą plunksnų dydžio, su lengvumu.

Rašiklis nebus išdžiūti, net jei kasetė yra įdiegta vienerius metus, dėl Platinos ' s "Slydimo Seal" bžūp mechanizmas.Galite patirti sklandžiai rašyti nuo pradžios.Jo tvirtas plunksnų ir gebėjimą išlaikyti laikymasis leis jums laikyti rašiklį ilgą laiką.

Techniniai duomenys:

Modelio Numeris: PPQ 200/ 300 PPQ

Produkto: PLATINUM Preppy Fontanas Pen

Gamintojas: PLATINUM Japonija

Kiekis: 1 Pen+ 1 Rašalo Kasetė+ 1 Rašalo Konverteris (nemokamai, kaip dovana)

Kūno Spalva: Skaidrus

Korpuso Medžiaga: Plastiko

Plunksnų Dydis: EF (0.2 mm, iš tiesų, yra apie 0,3 mm), F (0.3 mm, iš tiesų, yra apie 0.4 mm)

Ilgis: 138 mm

Skersmuo su šlapia Danga: 10.6 mm

Svoris: 8 g

Pripildymo Mechanizmas: Kasetė - Patentuotas, Konverteris

Apribota ar Ištraukiama: Apribota

_______________________________________________________________________________________

Produkto Vaizdas

Bauda patarimas 0.3~0.4 mm

Spalva: Mėlyna juoda; Violetinė; Žalia; Raudona; Rožinė; Juodos spalvos; Geltona

Spalvinga ir kasečių pakartotinio užpildymo, plunksnakočiai, atrodo, populiarėja Japonijoje.Branginama dvasia rašymas yra užfiksuotas naujas ir modernus forma.

Platinos Preppy, kaip Pilotas Petit1, yra kompaktiškas fontanas pen įvairių rašalo spalvos.Nerūdijančio plieno plunksnų yra spalvos, kad atitiktų spalvos rašalas.Tai daugkartiniai su kasetėmis ir pagaminti iš 40% perdirbto plastiko (kaip žalia!) Pastaba:

Jeigu kyla labai šaltas oras ilgą laiką, rašalo viduje kasetės yra linkę įšaldyti, išplėsti, ir išstumti kamščiu, sukelia kasetės nuotėkio.

Medžiaga Plastikiniai
Skersmuo Su Šlapia Danga 10.6 mm
Svoris 11 grams
Rašyti Taškas 0,3 mm
Ilgis 138 mm
Kilmės JP(Kilmės)
Kiekis 1 fontanas pen + 1 rašalo converter + 1 rašalo kasetė
Plunksnų Tipas Standartinis tipas
Plunksnų Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Pakuotė LAISVAS
Modelio Numeris PPQ-200
Pripildymo Mechanizmas Kasetė - Nuosavybės, skaičiuoklė
Patarimas Keičiamomis No
Specialios Paskirties Rašymas
Tipas Fontanas Pen
Fontanas Pieštuko Patarimas Medžiaga Kiti Metalai

Parašyti atsiliepimą

Fontanas Pen Studentams Japonijos Platinum Preppy Fontanas Pen 0.3 Aišku Kūno Mielas Studentų Raštinės reikmenys Kaligrafija F Plunksnų PPQ200

Fontanas Pen Studentams Japonijos Platinum Preppy Fontanas Pen 0.3 Aišku Kūno Mielas Studentų Raštinės reikmenys Kaligrafija F Plunksnų PPQ200

PLATINUM Preppy Fontanas Pen - F patarimas Pagal PlATINUM Japonija _______________________________________________________________________________________ Gamybos Aprašymas Branginama dvasia rašymas yra užfiksuotas šiuolaikiška, paprasta forma.Nuo savo veiklos pradžios

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!