Kategorija

Tuya Alexa Laikmatis Smart Switch Valdytojas Relės Modulis Protingo namo Sienos Šviesos jungiklį, Alexa, google " asistentas Zigbee Jungiklis

Nauja

€8.80

€21.99

-59 %

Yra sandėlyje

Žymos: virtuvės laikmatis, namų smart, perjunkite wi-fi, relinis modulis, vielos sienos jungiklis, aqara homekit, durų tuya smart, zigbee led šviesos jungiklis, tuya zigbee, aqara.

Zigbee smart switch

Zigbee smart switch-tai naujo tipo smart switch sukurta remiantis Zigbee3.0 protokolą.Vartotojai gali naudoti kitų išmaniųjų prietaisų, kaip reikia pasiekti visą namą žvalgybos.Atidarymo ir uždarymo operacijos jungiklis automatiškai pajuto, per nuotolinio ir jutiklis, kuris turi privalumų, paprastas valdymas, didelis stabilumas, stipriu anti-trukdžių gebėjimas, ir mažos galios nuostolių.

Funkcija 1 :Valdymas Balsu

Smart Zigbee jungiklis yra visiškai suderinamas su "Amazon" Alexa, Google Namuose, ir pan.Tiesiog suteikti balso komandą, kad jūsų Alexa arba "Google" pradinis Asistentas kontroliuoti savo prietaisus, kai esate eiti.

Funkcija, 2 :App " Nuotolinio Valdymo pultą Smart Gyvenimo ar TuyaSmart

Naudodami savo išmaniojo telefono arba planšetinio kompiuterio nuotoliniu būdu kontroliuoja smart zigbee maitinimo kištuką, nemokama programėlė " Smart Gyvenimo ar TuyaSmart iš bet kur ir bet kada.Lengvai valdyti namų apyvokos prietaisus.

Funkcija 3 :Laikas/Countdown/Tvarkaraštis

Galite nustatyti, atgalinės atskaitos, keliami drėkintuvams,mikrobangų krosnelės,kavos aparatai ir daugiau,debice bus automatiškai sustabdytas.Nesijaudinkite apie prietaiso visą laiką dirbtų

Funkcija 4 :Bendrinimas Ir Kontrolės Grupė

Vienas-bakstelėkite dalintis smart plug su savo šeimos narį app pašalinti papildomų diegimo procesus.Pagrindinės sąskaitos turi išskirtines teises,vienu paspaudimu pasidalinti eht leidimus su visa šeima.tegul šeimos mėgautis įdomus smart gyvenimą!

Funkcija 5 :Relės būseną parametrą

Nesijaudinkite apie elektros energijos tiekimui,galite nustatyti šį raktą, kad atkurti valstybės po maitinimo

Funkcija 6 :Lengva įdiegti,gali būti palced už jungiklis

Pastaba: Jums reikia pridėti smart vartai, prieš pridėdami šis prietaisas

1. Prijunkite įrenginį prie maitinimo šaltinio ir prijungti laidus pagal elektros schemą.

2. Jis bus automatiškai įrašyti tinklo paskirstymo režimą, kai jis yra įjungtas pirmą kartą, arba paspauskite ir laikykite tinklo jungiklio mygtuką ilgiau nei 10 sekundžių, indikatorius galinėje jungiklis bus flash įvesti tinklo paskirstymo režimą.Po tinklo sėkmingai sukonfigūruotas, tinklo indikatorius užges. 3. Atidaryti Tuya APP "arba" Smart Gyvenimo APP", " + " ženklą, esantį viršutiniame dešiniajame kampe variklio pagrindinį puslapį, spustelėkite ant "Zigbee Vartai" pridėti sub-prietaisą ir pasirinkite Zigbee įjungti-išjungti prietaisą.Vykdykite nurodymus, kad baigti to.

Kaip pridėti įrenginį Zigbee vartai

null

Elemento Tipas Jungikliai
Paramos PROGRAMĄ Tuya arba Smart Gyvenimo
Valdiklio dydis 67*42*25mm
3 funkcija 3 Rūšių Iš Naujo Narė
Modelio Numeris WH053
belaidis ryšys ZigBee 3.0
Prekės Pavadinimas WenHIOT
Yra Protingas Prietaisas Taip
Sertifikavimo CE, FCC, ROHS
balso kontrolė "Google" pradinis "Amazon" Alexa ECHO
Kilmės KN(Kilmės)
Valdiklio Darbinė Įtampa AC 100V-240V 110V, 220V 60HZ/50HZ
Savybės Mažų ir Daugiafunkcį
Funkcija 1 Laikas
Ar remti pritaikymas savo reikmėms Taip
Medžiaga Plastikiniai
Dabartinis 10A
Garantija 1 Metai
2 funkcija Atgalinės atskaitos
Jungiklio Tipas App Kontrolės, APP kontrolė (valdymas Balsu
Paramos Sistema Tiek "Android", "IOS"
tai šaltinis gamintojas Taip

Parašyti atsiliepimą

Tuya Alexa Laikmatis Smart Switch Valdytojas Relės Modulis Protingo namo Sienos Šviesos jungiklį, Alexa, google

Tuya Alexa Laikmatis Smart Switch Valdytojas Relės Modulis Protingo namo Sienos Šviesos jungiklį, Alexa, google " asistentas Zigbee Jungiklis

Zigbee smart switch Zigbee smart switch-tai naujo tipo smart switch sukurta remiantis Zigbee3.0 protokolą.Vartotojai gali naudoti kitų išmaniųjų prietaisų, kaip reikia pasiekti visą namą žvalgybos.Atidarymo ir uždarymo operacijos jungiklis automatiškai pajuto, per nuotolinio ir jutiklis,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!