Kategorija

Spalvotų Paukščių Viela Aukšto Tamsintas Suncatcher Kūrybos Paukščių Vitražas Langą Girliandos Skydas Namų Dekoro Priedai

Nauja

€2.99

€4.54

-34 %

Yra sandėlyje

Žymos: xr telefono dėklas kalnų.

funkcija

1. Kiekvieną rytą, kai saulė šviečia tai linksmas paukščių, aš atsimenu, kaip vertinti mūsų pasaulį ir pasakyti laimės.

2. Namo apdaila: "Spalvinga Pavasario Paukščiai" yra gražiai suprojektuota dekoracijas.Puiki dovana vaikams, draugams, artimiesiems ar jūsų meilužis.

3. Magija: Šie cute little paukščiai gali pakeisti jų ryškumą ir žavesio natūralioje šviesoje, pridedant laimės į bet kurią vietą jūsų namuose.

4. Platus panaudojimas: ekrano kaitintis ant lango, tokių kaip kabinti meno kūrinius ant sienos, ant kabyklos, arba kaip pasveikinimo ženklas kabo ant lentynos ir kt.Jie gali pridėti ryškių spalvų, bet erdvės.

5. Rankų darbo: Įvairių stiklo rūšių sumažinti vertus, įskaitant banguotas ir kirsti-grūdų akrilo, yra naudojami, siekiant padidinti informacijos ir dydį.

6. Painted bird " yra gera dovana jūsų draugams, šeimos nariams, artimiesiems ir sau.Ar tai vestuvės, gimtadienis, baby shower,, Kalėdų, nesvarbu, kokia proga, mūsų šedevras bus savo nuostabia dekoracija.

7. Pastaba: Kai nėra jokio apšvietimo, šešėlių spalvos bus tamsesnės ir ryškumas, bus mažesnis.Rankų darbo charakteristikas šį produktą gamins skirtumų, spalvos, dydžio ir dizaino.Jei jūs pirkti du vienodus elementus, gali būti subtilus skirtumai.

specifikacija

Dydis: 20 * 15 cm / 15 * 15cm

Specifikacijos: paukštelius, septyni paukščiai

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Akrilas

Prašome atkreipti dėmesį:

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 12 cm, prašome įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš siūlymą.

Dėl skirtingos šviesos ir ekraną, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos;

Prašome perskaityti ir rūpestingai apsvarstyti prieš apsipirkti.Dėkojame už jūsų supratimą.

Pakuotės Turinys

1 *Dažymas, langų apdailos

Spalva Kaip parodyta
dydis 20 * 15cm / 15 * 15cm
Medžiaga Plastikiniai, Akrilo
Specifikacijos Four birds/seven birds
Temos Gyvūnų
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Spalvotų Paukščių Viela Aukšto Tamsintas Suncatcher Kūrybos Paukščių Vitražas Langą Girliandos Skydas Namų Dekoro Priedai

Spalvotų Paukščių Viela Aukšto Tamsintas Suncatcher Kūrybos Paukščių Vitražas Langą Girliandos Skydas Namų Dekoro Priedai

funkcija 1. Kiekvieną rytą, kai saulė šviečia tai linksmas paukščių, aš atsimenu, kaip vertinti mūsų pasaulį ir pasakyti laimės. 2. Namo apdaila: Spalvinga Pavasario Paukščiai yra gražiai suprojektuota dekoracijas.Puiki dovana vaikams, draugams, artimiesiems ar jūsų

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!