Kategorija

Garso Mikšeris Karaoke Skaitmeninis Echo Stiprintuvo 4K/2K HDMI su Dviguba Mic

Nauja

€45.38

€70.90

-35 %

Yra sandėlyje

Žymos: mini pcie sata, skaitmeninis karaoke maišytuvas, mixr, garso aidas, mic pre stiprintuvas, echo garso, mikrofono stiprintuvas, garso jutiklis, nešiojamų stiprintuvo echo, karaoke tv.

Garso Mikšeris Karaoke Skaitmeninis Echo Stiprintuvo 4K/2K HDMI su Dviguba Mic

Stream arba žaisti vaizdo įrašai ir muzika laisvai, tiesiog jungiate šį HDMI maišytuvas tarp RCA ir HDMI šaltinių daugiau įspūdingų funkcijų, tokių kaip prisijungimas ausinių priekinės plokštės lizdas ramiai klausytis.

Karaoke maišytuvas veikia puikiai su 4K/2K scaler ir gali konvertuoti 1080P arba prastesnės kokybės vaizdo aukštesnio 4K/2K rezoliucijos santykį, kuris atneša jums visą kitą garso ir vaizdo patirtį.

Karaoke HDMI maišytuvas paramos mix garsą iš 2 skirtingų mikrofonai ir galima nustatyti muzikos garso stiprumą, echo apimtis, atskirų mikrofono garsumą.Tuo tarpu, siūlo jums aukščiausios stereo garso kokybė.

Padaryti HDMI maišytuvas veikia vienu metu, su "Android" TELEVIZIJA, Set Top Box,, renkantis kompiuterį kontroliuoti atrankos dainų arba kitos operacijos, kartu su transliacijos arba žaisti vaizdo įrašus ar muziką.

Importuota didelės integracijos chip, mažos energijos sąnaudos, didelis jautrumas, stiprus anti-trukdžių.Profesinės gamybos, stabilus, savybės ir aukštas patikimumas.

Kištuko Tipas:JAV Kištuko,ji taikoma, Kanada,Indija, Meksika, Tailandas, jav, Filipinai,Taivanas ir t.t./Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

dydis:15x10x3cm

Medžiagos:Metalas + plastikas

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

1 x maišytuvas

1 x HDMI kabelis

1 x RCA kabelis

1 x US plug/EU Plug

1 x Vartotojo Vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Elemento Tipas Stiklų & Kempinė
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Garso Mikšeris Karaoke Skaitmeninis Echo Stiprintuvo 4K/2K HDMI su Dviguba Mic

Garso Mikšeris Karaoke Skaitmeninis Echo Stiprintuvo 4K/2K HDMI su Dviguba Mic

Garso Mikšeris Karaoke Skaitmeninis Echo Stiprintuvo 4K/2K HDMI su Dviguba Mic Stream arba žaisti vaizdo įrašai ir muzika laisvai, tiesiog jungiate šį HDMI maišytuvas tarp RCA ir HDMI šaltinių daugiau įspūdingų funkcijų, tokių kaip prisijungimas ausinių priekinės plokštės lizdas

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!