Kategorija

Sielovados Paprasta Siuvinėti Kviečių Ausis Užuolaidos, Tiulis už Kambarį Balkono Langą Geltona Pilka Akių Vien už Miegamojo Ekranai

Nauja

€6.90

€14.38

-52 %

Yra sandėlyje

Žymos: užuolaidų šiuolaikinės, papuošalai akių, užuolaidų langą, išsiuvinėti medžių uždangos, tiulis užuolaidų sijonas, miršta užuolaidos, pajūrio vien užuolaidos, 3d užuolaidų, užuolaidų vien, bedroom curtain set.

Pastaba:

1. Kaina svetainės yra for1 pieceof Užuolaidų.Ne for1 nustatyti, arba 2 paneles .Kaina neįeina kabliukai . 2. Dydis: Priimti Užsakymą ( jei jūs neturite rasti norimą dydį, pls nedvejodami kreipkitės į mus.) 3. Patarimai: tinkamai pilnatvę, plokštės turėtų priemonę 2-3 kartus pločio lango. 4. Prašome leisti šiek tiek nukrypimas (1-3cm) dėl hemming. 5. Visi daiktai yra realūs fotografavimo.Tačiau skirtingų monitorių ir kitą ryškumą gali sukelti spalvos, šiek tiek skirtis. 6.Jei paketas viršija du kilogramai, mes atsiųsime jums į du paketus.

1.Curtainswidth=2xA arba 1,5 xA (2 kartus arba 1,5 karto stulpas, ar kelio plotis). 2.Užuolaidos ilgis=B/C/D (iki aukštis nuo ašigalio/kelio iki apačios, B/C/D ).e.g.A =200cm, D=250cm,Užuolaidos dydis turėtų būti 2x150x250cm ar 2x200x250cm.

palikti pranešimą

Jei norite pakeisti ilgis, palikite mums žinutę, Tai yra labai svarbu palikti pranešimą mums prieš jums mokėti užsakymą) Pranešimo informacija turėtų apimti :top statybos,užuolaidų matavimo ir kiekis(panels/vnt.)

Įmonės Informacija

Mūsų pagrindinis produktas yra Namų Tekstilės.Be to,mes patys gaminti fabrikuose ir coorperation gamykloje.Mes turime pakankamai atsargų,į įskaitant mokslinių tyrimų ir plėtros departmeng,gaminti skyrius,pardavimų skyrius, ir geras aptarnavimas.

PRAŠOME PRANEŠIMAS

VEŽIMAS

Po to, kai jums pateikti užsakymo,Mes sennd produktas per 3-7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

ATSILIEPIMAI

Yor atsiliepimai yra emtremely svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei esate nepatenkintas prekės yu užsisakyti,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visas problemas.Bet problema,tiesiog susisiekite su mumis tiesiogiai.

Modelio Tipas AUGALŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Namuose, VIEŠBUTIS, Kavinė, Buveinė
Vieta gyvenamasis kambarys
Formatas VIRVĖ
Modelis Išsiuvinėti
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Tipas Bendrieji Klostyti
Diegimo Tipas Lubų Įrengimas
Modelio Numeris FC-SH-G0421
Technics Audiniai
Stilius Pastoracinės
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Taikoma Langų Tipas Butas Langą
Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Funkcija Perspektyvos

Parašyti atsiliepimą

Sielovados Paprasta Siuvinėti Kviečių Ausis Užuolaidos, Tiulis už Kambarį Balkono Langą Geltona Pilka Akių Vien už Miegamojo Ekranai

Sielovados Paprasta Siuvinėti Kviečių Ausis Užuolaidos, Tiulis už Kambarį Balkono Langą Geltona Pilka Akių Vien už Miegamojo Ekranai

Pastaba: 1. Kaina svetainės yra for1 pieceof Užuolaidų.Ne for1 nustatyti, arba 2 paneles .Kaina neįeina kabliukai . 2. Dydis: Priimti Užsakymą ( jei jūs neturite rasti norimą dydį, pls nedvejodami kreipkitės į mus.) 3. Patarimai: tinkamai pilnatvę, plokštės turėtų priemonę 2-3

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!