Kategorija

Geras Jis 1/2/4PCS "Octopus" -formos Galva Massager su Lašo Karoliukai, Lankstus Masažuoti Nagus Galvos Stresą, Atsipalaiduoti Įrenginys Home Office

Nauja

€1.55

€2.06

-24 %

Yra sandėlyje

Žymos: vadovas massag, CD, svetimas kūnas, už "nissan" skelbimų, tuščią cd, cd sexi, atsipalaiduoti, massag, vadovas atsipalaiduoti, galvos vyriais.

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Gerai Jis 1/2/4PCS "Octopus" -formos Galva Massager su Lašo Karoliukai, Lankstus Masažuoti Nagus Galvos Stresą, Atsipalaiduoti Įrenginys Home Office

Aprašymas:

Savybės:

1. Unikalus dizainas.Vyksta giliai į plaukus daro visa galva jaučiasi labai patogiai, ir masažuoti galvą kiekvieną dieną, galite lengvai turėti gražius plaukus.Tinka visų tipų plaukams, įskaitant storas, storas, šiurkštus, garbanotas ir net plikas plaukų.

2. Mažina nuovargį, atgaivina smegenis, stiprina šaknis plaukų, ir apsaugo nuo ligų.Ji gali pašalinti raumenų įtampą, ir taip padeda sumažinti stresą, malšina galvos skausmą, masažuoja galvos odą ir padidinti kraujo apytaką.

3. Stimuliuoja ir masažuoja akupunktūros taškus ant žmogaus galvos.Tai gali padaryti jums greitai atsigauti po nuovargio, šalina raumenų įtampą ir nuovargį, skatina kraujotaką.Tai yra puikus sveikatos priežiūros produktas ir reklamos dovana.

4. Masažas nagus suteiks jums aštrus ir atsipalaiduoti jausmas, leidžiantis gauti atleidimą iš karto po varginančių dienos .Sukurta su gumos granulėmis, galima pastumti ant galvos, suteikti žmonėms malonus jausmas.

5. Galite masažas ne tik galvos , bet ir taškų spaudimą ir nervų kelio sąnarių, kulkšnių, alkūnių ir pan .Šis vadovas massager gali padidinti kraujo apytaką visą dieną, atpalaiduoja raumenų įtampą ir sumažinti nuovargį.

6. Nešiojamų ir flexib le, tai galite pritaikyti bet galvos dydis.Tiesiog pastumkite lėtai ant galvos ir mėgautis dilgčiojimo jausmas.Lengva nešiotis ir naudoti bet kur, labai tinka šeimai, kelionės ir biuro reikmėms.

Instrukcijos:

1. Kai naudojate, paspaudę rankena massager, vieta massager ant galvos, uždengti galvą, ir tada perkelti massager aukštyn ir žemyn.

2. Vartotojas turi labai didelį jausmą, komfortą ir gali masažas akupunktūros taškus ant galvos.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Aprašymas:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: apie 22 cm ilgio

Spalva: Atsitiktinis

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Baterija: Ne

Stilius: Kaip parodyta paveikslėlyje

Naudojimas: Stresą, Atsipalaiduoti Prietaisą, Namuose, Biure

Komplektą Sudaro:

pasirinkimas 1: 1 x "Octopus" -formos Galva Massager

pasirinkimas 2: 2 x Aštuonkojai-formos Galva Massager

pasirinkimas 3: 4 x "Octopus" -formos Galva Massager

Prašymas Veidas
Prekės Pavadinimas Breathleshades
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Geras Jis 1/2/4PCS

Geras Jis 1/2/4PCS "Octopus" -formos Galva Massager su Lašo Karoliukai, Lankstus Masažuoti Nagus Galvos Stresą, Atsipalaiduoti Įrenginys Home Office

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!