Kategorija

Už "Motorola Moto G4 Lcd Ekranas ir Touch" skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Moto G4 XT1625 XT1621 XT1624 Lcd Ekranas su karkasu

Nauja

€15.92

€16.25

-2 %

Yra sandėlyje

Žymos: ekranas moto g7 žaisti, ekranas moto g4 žaisti, ekranas motorola z2 žaisti, "motorola" ekranas, lcd moto g7 žaisti, ekranas, ekranas moto g4 plius, chi, ekranas moto: g1, ekranas moto z.

Skelbimas:

1. įrengimas: rekomenduojama naudoti specialius įrankius, ir atlikti profesinės veiklos. 2. prieš pateikdamas užsakymą: jūsų telefono modelis ir atidžiai perskaitykite atitinkamą informaciją. 3. prieš įdiegimas: taip ekrano pakeitimas yra silpnos, tai geriausia bandyti. 4. bandymo procesas: pirma, prijunkite naują ekrano pakeitimas flex kabelių į motininę plokštę Bandymo telefono linija, įjunkite į maitinimo ir pradėti testą.Aš atsimenu, kad bandymų metu nėra pašalinkite apsauginę plėvelę arba etiketę ir atkreipti dėmesį, kad statinis elektros krūvis. 5. bandymų rezultatai: jei bandymo rezultatai yra teisinga, jūs galite ją įdiegti; kitaip, susisiekite su mumis taip greitai, kaip įmanoma.

Pažadas 100% Griežtų Bandymų Prieš Pristatymas
Pristatymas Greitas Pristatymas
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Spalva Juodos arba baltos spalvos
Garantija 12 mėnesių
Prekės Pavadinimas CEADNANELY
Suderinamos Prekės "Motorola"
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
LCD Kit Taip
Modelio Numeris Už " Motorola Moto G4, XT1622 XT1625
dydis 5.5 inch
Prekės Būklė Naujas
geriausios kainos Gamyklos tiesiai kaina
Sudedamosios dalys LCD+Touch ekranas asamblėja
Kilmės vieta GuangDong, Kinija
Straipsniai LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis skirtas Moto G4
Ekrano Rezoliucija 1920x1080
Ekranas > 3"
Medžiaga IPS

Parašyti atsiliepimą

Už

Už "Motorola Moto G4 Lcd Ekranas ir Touch" skaitmeninis keitiklis Asamblėjos Moto G4 XT1625 XT1621 XT1624 Lcd Ekranas su karkasu

Skelbimas: 1. įrengimas: rekomenduojama naudoti specialius įrankius, ir atlikti profesinės veiklos. 2. prieš pateikdamas užsakymą: jūsų telefono modelis ir atidžiai perskaitykite atitinkamą informaciją. 3. prieš įdiegimas: taip ekrano pakeitimas yra silpnos, tai geriausia bandyti.

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!