Kategorija

Originalios Telefonų Baterijos C11P1309 Už ASUS Fonepad 6 Pastaba Note6 FHD6 ME560CG K00G Pakeitimo Įkraunama Baterijas 3130mAh

Nauja

€5.64

€6.27

-10 %

Yra sandėlyje

Žymos: asus fonepad, asus pastaba, krepšys telefono, 6 ekranas, fluval, atveju pastaba, byla atsparus smūgiams, krepšys telefono, baterija cameron sino, 6 byloje.

Baterijos Modelis: C11P1309

Ribinė įtampa: 4.35 DVC

Baterijos Talpa: 3130mAh

Suderinama su: Už ASUS Fonepad 6 Pastaba Note6 FHD6 ME560CG K00G

Baterija Kilmės Šalis: Kinija

Pakavimo specifikacija: bulk rinkinio (burbulas voko maišelį)

Svarbu: Naujos Ličio Jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTA ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSI 2-3 kartus, iki VISIŠKAI KONDICIONIERIAI.Prašome prisiminti, kad nauja Ličio-Jonų baterija pilnas veikimas ir ilgaamžiškumas yra pasiekti tik po 2 į 3 pilnų įkrovimo ir iškrovimo ciklų.Po to, kai jums eiti per 2-3 ciklus, jums niekada nereikės sąlyga, kad jūsų baterija dar kartą!

Visų pokalbių ir veikimo laukimo režimu trukmės yra apytikslės, priklausomai nuo operatoriaus tinklo nustatymus, signalo stiprumą, ir pasirinktų funkcijų.Pokalbių ir veikimo Laukimo režimu laikas gali būti mažesnis Analoginį režimą, kaip nurodyta pirmiau.

Atminkite, maloniai: Jums reikia profesionalios technologijos keisti įmontuotą telefono baterija.Mes rekomenduojame, kad jūs einate į mobilųjį telefoną remonto dirbtuves, kad ją įdiegti.

1. Visos baterijos šioje parduotuvėje priimti didmeniniai kiekiai ir įkainiai.Susisiekite tiesiogiai su pardavėju.

2. Pristatymo apsauga laiku --- Jei negavote pakuotės po žadėto atvykimo laiką, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, jūs galite prašyti pratęsti užsakymo apsaugos laiką.

3. Atsakomybė --- Mes esame sąžiningas ir atsakingas tiekėjas.Prieš didinant ginčus ar palikti neigiamą atsiliepimą apie kokių nors problemų, prašome būti tikri, kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad išspręsti visas klientų ir draugas problemų, ir galiausiai, kad mūsų parduotuvė 100% pasitenkinimo lygio.

4. Klientų Aptarnavimas --- mūsų verslas yra apie jūsų paramos.Jei jus tenkina mūsų parduotuvėje, prašome palikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimus, labai labai ačiū.

Tačiau nereikia kurti ginčus valios, priešingu atveju, mes, www.ptextile.lt ir Kinija Pardavėjų Sąjunga bus ženklas jums, kaip bloga kredito ir gauti užblokuoti jūsų sąskaitą.

We will ship savo daiktus kuo greičiau po jūsų pateiktas mokėjimo.

Kaip mes visi žinome, Nes baterijos yra pavojingos prekės grynas baterija laivybos laikas bus ilgesnis nei įprasta.

Jei negavote paketas ilgą laiką, tai nereiškia, kad jis prarastas.Jums gali pasiekti vietos pašte arba jūsų pašto dėžutę.

Atvykimo laikas paprastai yra nuo 30 iki 50 dienų.

Kokybės Sertifikavimo CE, ROHS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Joanforever
Modelio Numeris C11P1309
Originalus ar Ne Suderinamas
Baterijos Talpa(mAh) 2801mAh-3500mAh

Parašyti atsiliepimą

Originalios Telefonų Baterijos C11P1309 Už ASUS Fonepad 6 Pastaba Note6 FHD6 ME560CG K00G Pakeitimo Įkraunama Baterijas 3130mAh

Originalios Telefonų Baterijos C11P1309 Už ASUS Fonepad 6 Pastaba Note6 FHD6 ME560CG K00G Pakeitimo Įkraunama Baterijas 3130mAh

Baterijos Modelis: C11P1309 Ribinė įtampa: 4.35 DVC Baterijos Talpa: 3130mAh Suderinama su: Už ASUS Fonepad 6 Pastaba Note6 FHD6 ME560CG K00G Baterija Kilmės Šalis: Kinija Pakavimo specifikacija: bulk rinkinio (burbulas voko maišelį) Svarbu: Naujos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!