Kategorija

Aš Negaliu Kvėpuoti Mens Marškinėliai Protesto Tees BLM Juoda Gyvybes Klausimas

Nauja

€8.55

€9.29

-7 %

Yra sandėlyje

Žymos: bukas turėtojas, blm marškinėliai, BLM, vėliavos lgbtq, le vyrų marškinėliai, mėlyna gyvena klausimas marškinėliai, komunistų marškinėliai, juoda gyvenime dalykas-oji marškinėliai, juoda gyvenime, nesvarbu žmogus marškinėliai, marškinėliai t.

Aprašymas:

Aš negaliu KVĖPUOTI spausdinami juoda T-shirt yra karšto parduoti!Tai vienas yra pagamintas iš 100% medvilnės, patogūs ilgai dėvėti.Nuosaikus kainų ir madinga!Dėvėti, tai tee prisijungti prie protesto arba etapo rezultatus.Pritraukti žmonių dėmesį!

Savybės:

* Kurie yra pagaminti Iš 100% Medvilnės: marškinėliai yra minkštas, odos draugiškas ir patogus nešioti. * Ar aš negaliu KVĖPUOTI: sakinys, išspausdintas viduryje tee priekyje, kuris kels daug dėmesio tarp minios. * Kurie yra geros Kokybės Ilgą Laiką Dėvėti: juodą spalvą, tinka įvairiems odos spalva.Nėra lengva spalvos blukimas.Nėra lengva atraminės konstrukcijos. * Ar tinka Įvairiomis Progomis: anglų sakinys atspausdintas T-shirt tinka kasdien arba sportinė apranga.Taip pat galite jį dėvėti prisijungti prie protesto. * Ar lengvai Suporuoti Su Įvairių Drabužių: Jums jį susieti su kelnės, šortai ar pridėti madingi marškinėliai ant jo statyti madingas išvaizdą. * Ar gali Parodyti Savo Požiūrį: Policijos Brutalumą Dėl Erikas Garner Įvykis jau įvyko dėmesį žmonių visame pasaulyje.Dėvėti, tai tee išreikšti savo nuomonę.

Specifikacija:

Prekės Pavadinimas: vyriški T-shirt Tipas: Megztinis Medžiaga: Medvilnė Spausdinimas: aš negaliu KVĖPUOTI Spalva: Juoda Už Mens: Taip

Paketų Sąrašo:

1 x vyriški T-shirt

Lytis VYRAI
Marškinėliai Tipas Atsitiktinis Marškinėliai
Elemento Tipas Marškinėliai
Rankovės Ilgis(cm) trumpas
Medžiaga MEDVILNĖS, TENCEL

Parašyti atsiliepimą

Aš Negaliu Kvėpuoti Mens Marškinėliai Protesto Tees BLM Juoda Gyvybes Klausimas

Aš Negaliu Kvėpuoti Mens Marškinėliai Protesto Tees BLM Juoda Gyvybes Klausimas

Aprašymas: Aš negaliu KVĖPUOTI spausdinami juoda T-shirt yra karšto parduoti!Tai vienas yra pagamintas iš 100% medvilnės, patogūs ilgai dėvėti.Nuosaikus kainų ir madinga!Dėvėti, tai tee prisijungti prie protesto arba etapo rezultatus.Pritraukti žmonių dėmesį! Savybės: *

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!