Kategorija

Siuvinėjimo Siūti Geležies Ant Lopo Drabužius Pleistrai Ženklelis, Audinys Krepšys, Drabužių Aplikacijos Amatų Perdavimo "PASIDARYK pats"

Nauja

€2.41

€2.68

-10 %

Yra sandėlyje

Žymos: geležies paveikslėlių perkėlimas, šilumos perdavimo lipdukas, medžiaga emblema, akių geležies pleistras, cuellos bordados, kaklaraištis ženklelis, ten ženklelis, embroid pleistras, gėjų pleistras, mickey mouse pleistras.

Siuvinėjimo Siūti Geležies Ant Lopo Drabužius Pleistrai Ženklelis, Audinys Krepšys, Drabužių Aplikacijos Amatų Perdavimo "PASIDARYK pats"

Visiškai naujas Puikus geležies/siūti savo audiniu, striukė, jean, kepurės, Marškinėliai ir kt.Ne tik gali būti pleistras, bet taip pat gali būti kietas apdaila.Apie tai, kaip geležies pleistrai: pirmas Žingsnis: Jūs galite įdėti pleistras ant bet audinio tiesiogiai.Žingsnis pakulos: Tada uždenkite plonu audiniu ant lopo,ir tada geležies,siekiant išvengti naudojant geležies tiesiogiai ant pleistro apsaugoti pleistras pagal aukštos temperatūros.Trečias žingsnis: Jums reikia laikyti nuspaudus geležies apie 40-60 sekundžių ir temp.Maždaug 120-150(Priklauso nuo sluoksnio storio, audiniai).Ketvirtas žingsnis: Tada perkelti iš geležies,palaukite, kol atvės visiškai.Žingsnis Penki: Jei adherece yra ne tobulai,pakartokite veiksmus trečias Žingsnis yra ketvirtas žingsnis.Medžiaga: Audinys Dydis(LxW): Kaip parodyta paveikslėlyje Pranešimas: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą 2. Dėl vadovo matavimo,prašome leisti 0.3-0.5 cm skirtumai Pakuotė: Lopai kaip jūs pasirinko Apie Mus

1).Jei esate individualus pirkėjas, nepamirškite įtraukti mus į savo mėgstamiausias pardavėjas.

2).Jeigu jūs esate didmenininkas, ar ieškote verslo partnerį Kinijoje, prašome susisiekti su mumis.

Apie Užsakymus

1).Prašome susisiekti su tiekėjo pirma, jei jūs norite įdėti didelį užsakymą.Taip pat mes gauti didelių nuolaidų iš išreikšti įmonę, jei jūsų kiekį jūsų užsakymas yra didelis.

2).Jei norite sumaišykite užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš jums užbaigti mokėjimo, mes galime suteikti jums tam tikrą nuolaidą.

Shippint

1).Prekės yra vežamos tik po apmokėjimo gavimo.

2).Mes laivas prekės per EMS, DHL, UPS, FEDEX, TNT, Kinija Paštu, Oro Paštu ar HongKong Post Oro Paštu, Nemokamas pristatymas Užsakymas bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu.Kad daugiau nei $150 iki EMS, DHL ar FEDEX nemokamas pristatymas.

Mokėjimo

1).Jūs van atsiskaityti Money bookers, Viza, "MasterCard" kredito kortelių ir banko pavedimu.

2).Taip pat galite mokėti pasirinkite debeto kortelėmis (įskaitant " Maestro, Solo, Carte Bleue, Postepay, CartaSi, 4B paramos www.ptextile.lt Deponavimo paslaugas.

Atsiliepimai

1).Jūs patenkinamas yra tik mūsų prsuit.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2).Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, kai jūs esate patenkintas savo pirkiniu.

3).Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti, mes jums išspręsti visas problemas su jumis.

Rinkinys Tipas No
Produkto Tipas Lopai
Spalva Multi-Colored
dydis 13*27CM
Stilius Geležies-dėl
Technics Išsiuvinėti
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija RANKŲ darbo, Eco-Friendly

Parašyti atsiliepimą

Siuvinėjimo Siūti Geležies Ant Lopo Drabužius Pleistrai Ženklelis, Audinys Krepšys, Drabužių Aplikacijos Amatų Perdavimo

Siuvinėjimo Siūti Geležies Ant Lopo Drabužius Pleistrai Ženklelis, Audinys Krepšys, Drabužių Aplikacijos Amatų Perdavimo "PASIDARYK pats"

Siuvinėjimo Siūti Geležies Ant Lopo Drabužius Pleistrai Ženklelis, Audinys Krepšys, Drabužių Aplikacijos Amatų Perdavimo PASIDARYK pats Visiškai naujas Puikus geležies/siūti savo audiniu, striukė, jean, kepurės, Marškinėliai ir kt.Ne tik gali būti pleistras, bet taip pat gali

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!