Kategorija

10vnt Nagų Dekoravimo Puikus Shell Žvaigždė Pearl Dizaino Lydinys Su Akrilo Nagų Grožio Patarimai

Nauja

€1.84

€2.64

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: undinė temą, undinė šalis temos, dekoro jūrmylių tema, gimtadienis jūros tema, jūros tema, granulių shell, dekoro undinė, undinė " shell, undinė tortas, 50mm cabochon.

Paketas Apima: 10vnt/daug 3D Nagų Dailė Apdaila

Žanras: Mūsų produktai turi savo gamyklą Žemos kainos ir aukštos kokybės 100% brand new ir aukštos kokybės Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai Nuvalykite paviršių iš savo nagus, valyti bazės lenkų, ir padėkite jį ant nagai Taip pat galite naudoti juos papuošti jūsų namų, mobiliojo telefono atveju, akiniai, pagaminti kortelę, body art ir kt.

Atsiliepimai Ir Paslaugos: 1) Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų tarnybos specialistai visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.Jei turite klausimų apie laivybos laikas ir trūkumais kokybė ir daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums tenkina atsakymas ir rezoliucija.Mes labai vertiname savo 5-STAR TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos. 2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausios kainos ir priemokos paslaugos.Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus atvejus, Šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių diena).Jei turite bet kurį klausimą, nereikia nedvejodami kreipkitės į mus.Mokėjimai: 1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą. 2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis). 3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.Prekių Pristatymas Ir Įteikimas Terminas: 1) Mes laivas visame PASAULYJE kaip DOVANA. 2) Duomenys, bus pristatomi per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo. 3) Prekės yra vežamos per ekonomikos pašto (mes atsiųsime jūsų paketas su nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių per 10 30 darbo dienų. 4) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksniai, tai gali užtrukti iki 35 darbo dienų.Jei jūs negalite gauti ji po 35 darbo dienas.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos. 5) Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko. 6) Prašome reikia pažymėti, kad klientas iš ITALIJOS ir Brazilijos, dėl savo šalių griežtai UŽSAKYMĄ politikos MERCHANDISES iš Rytų Azija, pristatymo greitis gali būti labai vėluoja . 7) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralus arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas. 8) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 9) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Elemento Tipas Kalnų Krištolas & Apdaila
Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 5g
Prekės Pavadinimas Beaumall
Kiekis 10vnt/daug
Medžiaga Akrilo
Modelio Numeris sd-H2-1
dydis see photos

Parašyti atsiliepimą

10vnt Nagų Dekoravimo Puikus Shell Žvaigždė Pearl Dizaino Lydinys Su Akrilo Nagų Grožio Patarimai

10vnt Nagų Dekoravimo Puikus Shell Žvaigždė Pearl Dizaino Lydinys Su Akrilo Nagų Grožio Patarimai

Paketas Apima: 10vnt/daug 3D Nagų Dailė Apdaila Žanras: Mūsų produktai turi savo gamyklą Žemos kainos ir aukštos kokybės 100% brand new ir aukštos kokybės Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai Nuvalykite paviršių iš savo nagus, valyti bazės lenkų, ir padėkite jį ant

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!