Kategorija

Profesinės Vlog Kit 360 Sukimosi Lankstus Trikojis Ištraukiamas Kelionės Lengvas Stovėti Mobiliojo Telefono Vaizdo Kameros Gopro Live "Youtube"

Nauja

€7.51

€10.73

-30 %

Yra sandėlyje

Žymos: telefonas vlogging rinkinys, 360 ratas, kamuolį galva trikojo, 360 fotografijos ratas, vaizdo šviesos rinkiniai, vlog, goro majima, go pro, 11 colių monitorius, fono laikiklis.

Vlogging Rinkiniai Profesionalus Trikojis Kamera su Mikrofonu LED Šviesos Android/iOS Telefonai DSLR "Youtube" Live Konferencija Šviesos Rinkinio Specifikacijos:

Lanksti trikojo turi įvairių scenarijų ir programų.Patalpų live transliacijos neužima jokios vietos, ir lauko šaudymo yra lengva nešiotis.

Greito išardymo, 360 laipsnių nemokamai rotacija, 90-laipsniu fotografavimo ant priekinio skydelio (laisvai reguliuojamu kampu), kėlimo tipo centrinės ašies.Už Gopro, fotoaparatą ir išmanųjį telefoną

Medžiaga: Aliuminio lydinys + neslidžiais silikono

Aprašymas:

Tinka išmaniesiems telefonams, skaitmeninių SLR fotoaparatų, veidrodžio, vaizdo kameros, diktofonai, gopro, PC ir kt.

Į Vlogging Rinkinys pagerina vaizdo efektas per geresnė garso ir apšvietimo patalpoje ar lauke.Jis yra universalus mikrofonas, kurį galima naudoti bet kurį išmanųjį telefoną ar fotoaparatą.Ji turi 49 itin ryškus šviesos Diodai, kurie gali būti naudojami kaip trikojo.Trikojo rankena montuoja vaizdo ant trikojo, ir naudoja išmanųjį telefoną, adapteris su integruota batai, kurie gali ne tik pritvirtinti mobiliojo telefono, bet taip pat šviesos ar mikrofoną.

Pastaba:

1.Nėra baterijos, Bluetooth nuotolinio valdymo paketą, taip nėra baterijos!Ačiū!

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

3. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

NAUDOTI 2 Vaizdo Kamera
NAUDOTI 1 Profesionalus Trikojis
3 rūšių pritemdomi žemas, Vidutinis, Aukštas
pavadinimas 1 selfie lempos
vardas, pavardė 2 šviesos fotostudija
Modelio Numeris KOMPLEKTAS-04LM Trikojo telefono
Darbas su 3 Trikojo Xiaomi
2 funkcija Su Nuotolinio Valdymo Mobilųjį Telefoną Mount Turėtojas
Dirbti su 4 Trikojis su iPhone
Lempos granulių 49 VNT
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Video Trikojis Stovas
Prekės Pavadinimas Jumpflash
naudoti 3 360° Vaizdo Kamera
Pakuotė Taip
Dirbti su 2 Trikojo, "Sony", " LG MOTO mobilusis Telefonas
Spalvos temperatūra 6500K(+=200K)
Darbas su 1 Trikojo Huawei
Tipas Mini Tripod / Lightweight

Parašyti atsiliepimą

Profesinės Vlog Kit 360 Sukimosi Lankstus Trikojis Ištraukiamas Kelionės Lengvas Stovėti Mobiliojo Telefono Vaizdo Kameros Gopro Live

Profesinės Vlog Kit 360 Sukimosi Lankstus Trikojis Ištraukiamas Kelionės Lengvas Stovėti Mobiliojo Telefono Vaizdo Kameros Gopro Live "Youtube"

Vlogging Rinkiniai Profesionalus Trikojis Kamera su Mikrofonu LED Šviesos Android/iOS Telefonai DSLR Youtube Live Konferencija Šviesos Rinkinio Specifikacijos: Lanksti trikojo turi įvairių scenarijų ir programų.Patalpų live transliacijos neužima jokios vietos, ir lauko šaudymo yra

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!