Kategorija

SS-10549 High-tech Automobilių Sporto Knight Rider Greičio Lenktynių Automobilio Statyba Blokai, Plytos Kolekcija "PASIDARYK pats" Žaislai Vaikams Dovanos

Nauja

€5.17

€39.77

-87 %

Yra sandėlyje

Žymos: knight rider rinkinys, lego ss, automobilių lego, Automobilio Modelis, automobilių kitt, bendrosios biuro įranga, mario odyssey, star sąjungos, mario, super mario bros duomenys.

Dėmesio: Ši prekė yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.Prašome palikti savo el. pašto adresą, po mokėjimą, ir mes išsiųsti e-rankinis jums.

Aprašymas:

◆Vienetų Skaičius:136 VNT.Surinkti patys.◆Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės◆Pakuotė: be originalo langelyje, naudoti burbulas maišelį ar tuščia kartoninė dėžutė.◆Paslaugos: Jei turite kokių nors trūkstamos dalys, prašome susisiekti su mumis, mes išsiųsti nauja dalis jums.◆Aprašymas: tai Nuostabi, išsami informacija ir nuostabus "PASIDARYK pats" patirtis.Žingsnis po žingsnio vaizdo instrukcija, lengvai sekti.Kurti blokai su savo vaikais, linksmas su savo vaikais, ir pajusti jausmą pasiekimas kartu.◆Pastaba: gali būti šiek tiek skiriasi spalva, nes kompiuterio monitoriaus.Ir skirtumas matavimo metodas, prašome leisti 1-3cm dydžio nuokrypis (1cm=0.39 colių).Ačiū už supratimą!!

Kilmės KN(Kilmės)
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Lytis Unisex
Įspėjimas Negalima valgyti, Laikyti atokiau nuo ugnies
Tipas Suderinamas su lego Mario
Modelio Numeris SS-10549
Brūkšninis kodas No
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y, 18+
Sertifikavimo CE
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

SS-10549 High-tech Automobilių Sporto Knight Rider Greičio Lenktynių Automobilio Statyba Blokai, Plytos Kolekcija

SS-10549 High-tech Automobilių Sporto Knight Rider Greičio Lenktynių Automobilio Statyba Blokai, Plytos Kolekcija "PASIDARYK pats" Žaislai Vaikams Dovanos

Dėmesio: Ši prekė yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.Prašome palikti savo el. pašto adresą, po mokėjimą, ir mes išsiųsti e-rankinis jums. Aprašymas: ◆Vienetų Skaičius:136 VNT.Surinkti patys.◆Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės◆Pakuotė:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!