Kategorija

20 maišelių Kovos su plaukų slinkimas plaukų augimą skystis iš esmės Bawang Šampūnas

Nauja

€4.50

Yra sandėlyje

Žymos: plaukų slinkimas šampūnas, aukšto lygio, šampūnas, plaukų augimą, laikou plaukų augimą šampūnas, rapi, šampūnas, plaukų augimą, augimo plaukų šampūnas, padidinti plaukų augimo šampūnas, "amazon", šampūnas, plaukų augimą, anti hair loss shampoo, šampūnas su ženšeniu, plaukų šampūnas.

Produkto Aprašymas

Tai yra 100% originalūs, autentiški, kokybės užtikrinimo.Pažadame, kad jei produktus galite įsigyti, yra suklastotas ar nekokybiška prekė, mes bus dešimt kartų produktų vertę!

Atsargos yra stabilumas, prašome nedvejodami pirkti!

Pavadinimas: Overlord Plaukai Nekristų Įrodymas Šampūnas

Šis produktas yra kruopščiai atrinkti, garsaus dermatologas, kurie sudaro Natūralių Žolelių ir parengti moksliškai.Tai gali užkirsti kelią plaukų slinkimas per maitina plaukų folikulus.Reguliarus produkto naudojimas gali padėti išlaikyti jūsų plaukai natūraliai sveikesnė, minkštesnė ir shinier.

Produkto Pavadinimas: Overlord juoda ir minkštas šampūnas

Produkto Specifikacijos: 8ML

Produkto veiksmingumas: gali būti giliai remonto dėl perm plaukų, ultravioletinės spinduliuotės ir sugadinti plaukus, saikingai maitinantis galvos odą, priežiūra plaukų šaknis, pastovaus srauto plaukų slinkimas, maistinių medžiagų ir vandens, įdėti maistinių medžiagų ir vandens plaukų Kopijas, todėl, kad pažeistos geltona plaukų atkurti sveiką juoda, drėgna ir glotni.

Ingredientai: Shouwu, rūgštis, šventagaršvės, ženšenio, anti-turi, arborvitae, lapų ir kitų tauriųjų esmė skystis.

Naudojimas: drėgnų plaukų, imtis tinkamų suma, šis produktas tolygiai masažuoja galvos odą, plaukų 3-5 minutes, kad burbulas-turtingas, nuplaukite šiltu vandeniu gali būti.

Pastaba: nenaudokite šio gaminio naudojimo metu kitų panašių šampūnas produktai, siekiant išvengti poveikio efekto, šio produkto, jei netyčia, prašome plauti su vandeniu.

Patarimai:

1, vengti produkto tamsintas akis, jei netyčia, prašome iš karto valyti su vandeniu.

2, valgyti aštrus aštrus, riebus ir didelis cukraus kiekis maisto produktuose, mažina plaukų, permė, poveikio ir karšto oro.

3, siekiant užtikrinti tinkamą miego metu, išlaikyti gerą požiūrį.

4, rekomenduojama naudoti šukos šukos ar masažas galvos, skatina kraujo apytaką, padeda galvos odos sveikatai.

Prekės Pavadinimas QYF
Prisitaikyti prie plaukų bendrieji
Funkcija /, Anti-Aging
NET WT /
Elemento Tipas Plaukų Slinkimas Produktas
Kilmės KN(Kilmės)
Vienetų skaičius Vienas Vienetas

Parašyti atsiliepimą

20 maišelių Kovos su plaukų slinkimas plaukų augimą skystis iš esmės Bawang Šampūnas

20 maišelių Kovos su plaukų slinkimas plaukų augimą skystis iš esmės Bawang Šampūnas

Produkto Aprašymas Tai yra 100% originalūs, autentiški, kokybės užtikrinimo.Pažadame, kad jei produktus galite įsigyti, yra suklastotas ar nekokybiška prekė, mes bus dešimt kartų produktų vertę! Atsargos yra stabilumas, prašome nedvejodami pirkti! Pavadinimas: Overlord

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!