Kategorija

6oz/12oz Pagardų Išspausti Butelis Padažas Spaudimo Vandens Butelį Virtuvės Konteineryje Maisto Išdalijimo Aliejus, Kečupas Dviş

Nauja

€0.87

€1.29

-32 %

Yra sandėlyje

Žymos: sauso maisto saugojimo konteineris rinkinys, virtuvės organų, yra, prieskonių langelis konteinerio, lauke storag virtuvė, kichen įrankis, prekių virtuvės talpykla, 6 padažas bakas, potes cozinha, alavo talpykla.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Dangtelio Spalva: pilka/juoda

Talpa: 175ml(6oz)/350ml(12oz)

Dydis: 4.5x17.5cm/5.5x21cm

Savybės:

1. Medžiaga: Pagaminti iš maisto klasės, LDPE ir plastiko, kuris yra 100% BPA NEMOKAMA.Netoksiškas ir beskonis,aplinkos ir saugi,kurie užtikrina saugumą.Jie taip pat funkcija, patogu ir atskirų matavimų rezultatų, todėl jūs galite pridėti ingredientai tiksliai visus jūsų receptus.

2. Ne-ištekėti Dangteliai: Prigludusi prie kūno pritvirtintas dangtelio uždarymas apsaugo nuo išsiliejimo ir ištekėjimo,gali būti lengvai pašalinti, ir išpirko ant,kepurės yra prie dangteliai,taigi jums nereikės nerimauti apie prarasti juos.

3. Puikiai tinka laikyti Visų Uždarai: BBQ padažas, alyvuogių aliejus, kečupas, garstyčių, majonezo, hot padažas, sojos padažas, naleśnik derinys, klevų sirupas, salotų užpilas, žirgyną ir t. t.

4. Multi-tikslas ir Paprasta Naudoti: galite naudoti šias išspausti butelių auto kėbulų remonto ir techninės priežiūros, pavyzdžiui, naftos tune-up,blizginimo priemonės,glazūros,ir skystas vaškas,vaikai gali naudoti šie buteliai saugoti pavasario spalvos smėlio,skysti dažai ar rankų darbo muilo dažai, amatų ir menų.

Pastaba:

1. Dėl įtakos daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumą ir šviesos ryškumas, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje.

2. Prašome leisti duomenys turi šiek tiek nukrypimas nuo vadovo vertinimo.

Pakuotė:

1* padažu, išspausti butelis

Type2 virtuvės saugojimo
Medžiaga Plastikiniai
type13 Prieskonių Indeliai
Kilmės KN(Kilmės)
type7 virtuvės saugojimo ir tvarka
Type4 Saugojimo Talpyklos
type10 Organizatorius Virtuvė
type12 organizatorius dėžutę
Stilius Modernus
Type9 Organizatorius
type11 Dėžutė
type1 VIRTUVĖ
type14 apsaugos maisto dėžutę
type8 Maisto Konteinerį
Type3 Virtuvės
type6 Namuose
type5 Laikymas Virtuvės

Parašyti atsiliepimą

6oz/12oz Pagardų Išspausti Butelis Padažas Spaudimo Vandens Butelį Virtuvės Konteineryje Maisto Išdalijimo Aliejus, Kečupas Dviş

6oz/12oz Pagardų Išspausti Butelis Padažas Spaudimo Vandens Butelį Virtuvės Konteineryje Maisto Išdalijimo Aliejus, Kečupas Dviş

Techniniai duomenys: Medžiaga: plastikas Dangtelio Spalva: pilka/juoda Talpa: 175ml(6oz)/350ml(12oz) Dydis: 4.5x17.5cm/5.5x21cm Savybės: 1. Medžiaga: Pagaminti iš maisto klasės, LDPE ir plastiko, kuris yra 100% BPA NEMOKAMA.Netoksiškas ir beskonis,aplinkos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!