Kategorija

Vandens Pistoletas Sodo Žarnos Antgalis Vandens Purškimo Reguliuojamas Aukšto Slėgio Galia Plovimo Augalų Žiedų Namų Valymo, Automobilių Plovimo

Nauja

€2.58

€4.78

-46 %

Yra sandėlyje

Žymos: putų patranka, pistoletas vandens, slėgis lazdelė, bosch aukšto slėgio plovimo, baterija plauti, švarus ginklą, automatinis slėgio plovimo, varikliai slėgio plovimo, pressur plovimo, 512 gb "flash" atmintinę.

Aprašymas

Kaskart plauti jūsų automobilis, jūsų drabužiai visada yra šlapias metu automobilių plovimo procesą, mes visi tai žinome.Bet dabar, su šiuo pratęsė ilgą tūtos, skirtos vertus, purkštuvas, gal galite išvengti jūsų drabužiai yra šlapias nebėra.Pagamintas iš aukštos kokybės lydinio ir vario medžiagos, patvarus ir aukštos perassure pasipriešinimo.Unikalaus dizaino rankena gali jums patraukti lengviau.Ji gali būti naudojama vandens augalai ir gėlės, ir plauti automobiliai, motociklai, langai, šaligatvių ir pan.

Funkcija

- Spalva: Sidabrinė.

- Medžiaga: Cinko Lydinio+Aliuminio Lydinio, Vario.

- Dydis: 27 x 14 x 2,5 cm.

- Unikalaus dizaino rankena.Priekyje sukelti daro jį labai lengva valdyti ir naudoti.

- Pratęsti antgalis leidžia naudoti lengviau, vengti drėgnos savo drabužius, o naudojant.

- Aukštos kokybės medžiagų užtikrinti savo turtu; Vario antgalis yra patvaresni nei plastiko antgaliais.Pateikti ilgesnis tarnavimo laikas.

- Lankstus ir reguliuojamas nuo smulkių rūko/ vidutinio sunkumo purškimo/ jet stream sukant galvą iš kairės į dešinę;

- Profesionalus automobilių/ motociklų plovimas, sodo/ vejos laistymo priemonė; jis taip pat gali būti naudojamas švarus vonios kambarys, virtuvė, balkonas, koridorius, kilimų ir kt.

paketas apima:

1pcs

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Have a nice day!

Kilmės KN(Kilmės)
Parama didmeninė/dropshipping
Antgalio Medžiaga Švinas
Funkcijos 7 Greitas Pristatymas
Vandens Purškimo Tipas dušo kabina
Korpuso Medžiaga Lydinys
Rankenos Tipas pirštui
Funkcijos 2 automobilių plovykla
Produkto Pavadinimas Sodo vandens Pistoletas
Sąsaja Medžiaga Lydinys
Modelio Numeris aukšto slėgio vandens pistoletas
Savybės 4 Maudytis jūsų augintiniui
Funkcijos 1 laistymo gėlės
Funkcijos 3 Švarus žemės
Bruožai 6 Lydinio ir Coppe
Su Vandens Vamzdžiai No
Spalva Pistoletas kūno sidabrinė
Funkcijos 5 Patvarus
Diapazonas 15M

Parašyti atsiliepimą

Vandens Pistoletas Sodo Žarnos Antgalis Vandens Purškimo Reguliuojamas Aukšto Slėgio Galia Plovimo Augalų Žiedų Namų Valymo, Automobilių Plovimo

Vandens Pistoletas Sodo Žarnos Antgalis Vandens Purškimo Reguliuojamas Aukšto Slėgio Galia Plovimo Augalų Žiedų Namų Valymo, Automobilių Plovimo

Aprašymas Kaskart plauti jūsų automobilis, jūsų drabužiai visada yra šlapias metu automobilių plovimo procesą, mes visi tai žinome.Bet dabar, su šiuo pratęsė ilgą tūtos, skirtos vertus, purkštuvas, gal galite išvengti jūsų drabužiai yra šlapias nebėra.Pagamintas iš aukštos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!