Kategorija

Pradedantysis Drugelis Peilis treneris csgo Drugelis Praktikos Sukirpėjo Mokymo Cutter Visi-Plienas Unedged Drugelis Kardas Žaisti Cutter D1

Nauja

€4.03

€11.54

-65 %

Yra sandėlyje

Žymos: katana kardas, kardas, sviestas skristi peilis treneris, nekilnojamojo kardas, balisong treneris, csgo, balisong, drugelis peiliai treneris, chi kardas mėlyna, kardas iš plieno.

Pradedantysis Drugelis Cutter Sixs-Hole Drugelis Praktikos Sukirpėjo Mokymo Cutter Visi-Plienas Unedged Drugelis Žaisti Cutter D1

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1.Jis tinka pradedantiesiems mokytis ir jaučiasi stiprus.Geležtės nėra edge ir jokios šviesos, galima praktiškai be blogio; yra prisegama rankena, kurią patogu nešiotis

2.Saugius, aukštos kokybės, metalo rankenos ir tvirtas jaustis, rankena turi pusiausvyrą skylę, siekiant užtikrinti, kad jūs galite paversti jį sklandžiai.

3.Rankena priima akmens plovimo procesą, kuris yra patvaresni.Reguliuojama rankena pavasario latchs galite užrakinti rankena.Jei jūsų draugas taip pat mėgsta drugelis treneris, jūs galite suteikti jai kaip dovana draugams, jie gali praktiškai nekaltai.

4.Pastaba: produkte gali nukristi kartais, nes jis bus išleistas praktikos, jums tik reikia naudoti atsuktuvą, siekiant ją išspręsti.Šis drugelis treneris naudoja aukštos kokybės medžiagas, kad sužinotumėte, kaip naudotis tuo, kas, be jokios žaizdos ir sumušimai.

5.Gaminio spalva yra įvairių spalvų.Bendras ilgis 21 cm/8.27 cm; geležtės ilgis 9.5 cm/3.74 cm; rankenos ilgis: 11 cm/4.33 cm; geležtės storis yra 0,25 cm/0.11 cm; geležtės plotis 1,8 cm/0,71 cm.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

1.Produkto Pavadinimas: Praktika Cutter

2.Spalva: juoda, balta, spalvos

3.Dydis: bendras ilgis yra 21 cm/8.27 cm; geležtės ilgis 9.5 cm/3.74 cm; rankenos ilgis: 11 cm/4.33 cm; geležtės storis yra 0,25 cm/0.11 cm; geležtės plotis 1,8 cm/0,71 cm.

4.Paskirtis: sportas, lauko, šeima, kempingai ir kt.

Komplektą Sudaro:

1 x Drugelis Cutter

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.

Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.

Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.

Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.

Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Sportas
Medžiaga tvirtasis
Regioninės Funkcija Kinija

Parašyti atsiliepimą

Pradedantysis Drugelis Peilis treneris csgo Drugelis Praktikos Sukirpėjo Mokymo Cutter Visi-Plienas Unedged Drugelis Kardas Žaisti Cutter D1

Pradedantysis Drugelis Peilis treneris csgo Drugelis Praktikos Sukirpėjo Mokymo Cutter Visi-Plienas Unedged Drugelis Kardas Žaisti Cutter D1

Pradedantysis Drugelis Cutter Sixs-Hole Drugelis Praktikos Sukirpėjo Mokymo Cutter Visi-Plienas Unedged Drugelis Žaisti Cutter D1 Prekės Specifikacija: Savybės: 1.Jis tinka pradedantiesiems mokytis ir jaučiasi stiprus.Geležtės nėra edge ir jokios šviesos, galima praktiškai

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!