Kategorija

2din automagnetolos dvd Multimedijos Grotuvo Jungties Lizdas Kabelis su canbus Elektros laidynas Už "Fiat" ir " Fiat Doblog 500 L

Nauja

€12.85

€16.06

-19 %

Yra sandėlyje

Žymos: "android" canbus, bungee virvę, auto radijo "fiat", can magistralės prisitaikyti, 2din gps, antikvariniai auto laidynas, fiat 500 l, gyvenančių priedai, automobilio jungtis, Automobilio 12 v lizdą, lauke canbus.

Produkto Aprašymas

-- Šis prietaisas naudojamas automobilio modifikacija "Android" radijas.Tai yra aksesuaras, kuris naudojamas prisijungti Android radijo ir automobilio kabelis.Į canbus langas taip pat suteikia ACC, atbulinės eigos pavara, vairas ir kitos valdymo signalai iš automobilio "Android" radijas.

- Prieš perkant, prašome patikrinti automobilio kabelio kištukas ir lizdas galinėje senas radijo ir patikrinkite, ar kištukas nuotrauka mes teikiame patvirtinti, ar kištukas mūsų diržas tinka .

- Jei jūs tik pirkti canbus lange, patikrinkite, ar kabelis pajungti prijungti ir pin funkcija, jūs naudojate rungtynės mūsų canbus dėžutės lizdą .

-- Po kabelis tinkamai prijungtas, jums taip pat reikia valdyti Android radijo įvesti "gamyklos režimas", pasirinkite "canbus" ir nustatyti

- Jei nežinote, montavimo, prašome susisiekti su mumis dėl paramos PRIEŠ perkant.

-- Pagaminti Kinijoje, aukščiausios kokybės.

Suderinamumas

-- "Fiat" Doblo 2016+

-- Už " Fiat 500 L 2019+

Radijo Maitinimo Kabelis

Ryšys aprašymas :

-- A:Prisijungti Android radijas

-- B:Prisijungti automobilio kabelis

-- C:Prisijungti Android radijas

-- D:Prisijungti CANbus dėžutę

Radijo ANT Kabelis

USB Laidas

CANbus Dėžutę

-- Funkciją canbus laukelį:

1. Pateikti ACC on/off "signalo" Android " radijas.

2. Pateikti mygtuką lemputė on/off "signalo" Android " radijas.

3. Pateikti revrsing signalas, skirta "Android" radijas.

4. Teikiame automobilių vairo mygtukas valdymo signalas, skirta "Android" radijas.

-- Automobilių su skirtingų sudėčių, funkcija canbus bus kitoks.

-- Nustatymo metodas canbus laukelį:

1. Veikia Android radijo patekti į gamyklos parametrus.

2. Įveskite slaptažodį, mes teikiame 4 rinkiniai slaptažodžius: 3368, 1617, 8317, 8888. Jei 4 rinkiniai slaptažodžiai yra neteisingas, pirkėjas turi pasitarti su pardavėju Android radijo ar skaityti vadovas, kad "Android " radio", norėdami sužinoti, kaip nustatyti canbus.

3. Pasirinkite tinkamą canbus pavadinimą, pasirinkite automobilio modelį, ir baikite nustatymą.

4. Jeigu pirkėjas negali rasti savo automobilį į canbus parametrai, pirkėjas turi pasitarti su pardavėju Android radijo ir paprašyti pardavėjo pateikti programinės įrangos atnaujinimo programa, skirta "Android" radijas.

5. Canbus nėra nustatyta teisingai, tai gali būti neįmanoma suprasti, kai kurias arba visas funkcijas canbus.

6. "Android" radijo pagamintos skirtingų gamintojų gali skirtis nustatymo metodai canbus.Kai pirkėjai susiduria su problemomis, su canbus parametrus, jie gali kreiptis į mus arba pardavėjas "Android" radijo pagalba.

-- Canbus lauke Suderinamumas:

Draugiškas priminimas:

- Jei jūs nežinote, kaip veikia "Android" radijo patekti į gamyklos parametrus, skaitykite instrukcijas "Android" radijo arba pasitarti su pardavėju Android radijas.

--Jei nežinote slaptažodžio Android radijo gamyklos parametrus, prašome kreiptis į "Android" radijo gamintojo instrukcijas arba konsultuotis su "Android" radijo pardavėjas.

--Nustatant, canbus, jei jūsų automobilis modelis yra nerastas, prašome pasirinkti kitą modelį, tos pačios prekės arba pasitarti su pardavėju "Android" radijas.

Apie Mus

--Mes esame gamintojas su profesionalių dizainerių komanda, paramos didmeninė prekyba, pristatymas, logotipą spausdinimas, OEM.

- Jei turite kokių nors idėjų apie kainas, pakuotės ar produkto reikalavimus, prašome susisiekti su mumis iš anksto, mes suteiksime jums geriausias paslaugas, kad atitiktų jūsų poreikius.

Apie Mokėjimą

- Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.ptextile.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti :https://service.www.ptextile.lt/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060062338&language=en

Apie Pakavimo Ir Vežimo

--Mes atsiųsime elementus within3-5days (darbo dienomis), po apmokėjimo gavimo.

- Visos mūsų prekės bus vežamos į pirkėjo adresą, kuriuo siūloma pirkėjai,prašome patvirtinkite savo adreso prieš mokėjimą.

--Paprastai,mes išsiųsti šį daiktus jums Kinija pašte bus updata stebėjimo informaciją apie 3days,jūs galite sekti jį https://global.cainiao.com (arba) https://www.17track.net/.

--, Kai pirkėjas pateikia užsakymą ir pasirenka pristatymo būdą, bus apskaičiuotas atvykimo laikas produktas.

--Prašome patikrinti stebėjimo informaciją.jei reikia,prašome susisiekti su savo papročius ir padėti jiems leidimą.Aš manau, kad jūs galite gauti savo daiktus greičiau.

Apie Po pardavimo Paslaugos

- Mes remti laisvą grąžinimo garantija programos 16 šalių.Jei produktas yra rodomi su "Nemokamai Grąžinti" paslaugos logotipą, pirkėjas gali grąžinti prekes nepagrįstai, jei yra koks nors nepasitenkinimas per 15 dienų nuo gavimo produkto.Nemokamai Grąžinti, prašome kreiptis to:https://service.www.ptextile.lt/page/knowledge?pageId=37&category=1000038344&knowledge=1060015164&language=en

-- Mes patikimi pardavėjo ir mes turime savo profesinę po pardavimo paslaugas visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

- Kai jūs gavote šį itmes jums užsisakyti ,per 24 valandas,prašome ją atidžiai patikrinti.Jei jūs ne gauti ji per laivybos laikas ar kitų klausimų,susisiekite su mumis, be abejo.

- Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį,Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

- Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.

DUK

Q:, Kaip patikrinti, ar šis produktas gali būti įdiegta į mano automobilį.

A:radijo kabelių kištukus automobilius, pagamintus skirtinguose regionuose gali būti skirtingos.Prieš perkant, prašome patikrinti, ar automobilis kabelio kištukas ir lizdas senojo radijo rungtynės su mūsų kabelio jungtis.Jei yra kokių neaiškumų, prašome kreiptis į pardavėją išvengti perkant neteisingas kabeliai.Kai susisiekti su pardavėju, prašome pateikti šią informaciją pardavėjui kiek įmanoma:

Įtampa 12V
Elemento Tipas Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
Prekės Svoris 165g
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos Kabelis+CAN magistralės
Modelio Pavadinimas JP10
Prekės Pavadinimas Upindo

Parašyti atsiliepimą

2din automagnetolos dvd Multimedijos Grotuvo Jungties Lizdas Kabelis su canbus Elektros laidynas Už

2din automagnetolos dvd Multimedijos Grotuvo Jungties Lizdas Kabelis su canbus Elektros laidynas Už "Fiat" ir " Fiat Doblog 500 L

Produkto Aprašymas -- Šis prietaisas naudojamas automobilio modifikacija Android radijas.Tai yra aksesuaras, kuris naudojamas prisijungti Android radijo ir automobilio kabelis.Į canbus langas taip pat suteikia ACC, atbulinės eigos pavara, vairas ir kitos valdymo signalai iš automobilio

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!