Kategorija

Vasaros Sveiki Sodo Vėliavos 12x18 Cm Gnome Dvipusis Vertikalus Kieme Lauko

Nauja

€1.17

€1.92

-39 %

Yra sandėlyje

Žymos: vėliavos sodas, lauko sodo kolonos, dekoro vėliava, jav vėliavos, lauko sodo baneriai, solod sodo vėliavos, 100k rezistorių, vokietijos vėliavos, 10 sim kortelės telefono, ispanijos vėliava.

Ypatybė:

Aukščiausios KOKYBĖS MEDŽIAGA: Pagaminti iš aukščiausios kokybės skalbti mašinoje Suktas Linas, kuris yra atsparus atmosferos poveikiui, taip pat UV / fade-atsparus.Didelio stiprumo dvigubos siūlės užtikrina ilgaamžiškumą.

DVIPUSIS SPAUSDINIMAS: spausdinama ant abiejų lapo pusių su mūsų puikią spausdinimo procesas, todėl, kad vaizdas yra energingas ir ryškus iš abiejų pusių, ir tekstą skaito teisingai iš abiejų pusių.Tai dekoratyvinių sodo vėliavos yra puikus touch jūsų lauko apdaila.

ŠVENČIŲ TOUCH: Gražiai išsamias dekoratyvinis vėliava yra easist sprendimas išlaikyti nesenstantis išvaizdą jūsų namuose, taip pat siūlo pasveikinti sustabdyti jūsų lankytojai savitas būdas!Tai bus tikrai ruožtu vadovai savo kaimynais ir lankytojų, ir sukurti puikus išvaizdą jūsų sode, kieme, balkonas ir kiemelis.

Aprašymas:

Medžiaga: Linas

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis: 47cm x 32cm

Pakuotės incldue:

1Pcs Sodo vėliavos (Vėliavos stovo arba polių nėra komplekte)

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Vasaros Sveiki Sodo Vėliavos 12x18 Cm Gnome Dvipusis Vertikalus Kieme Lauko

Vasaros Sveiki Sodo Vėliavos 12x18 Cm Gnome Dvipusis Vertikalus Kieme Lauko

Ypatybė: Aukščiausios KOKYBĖS MEDŽIAGA: Pagaminti iš aukščiausios kokybės skalbti mašinoje Suktas Linas, kuris yra atsparus atmosferos poveikiui, taip pat UV / fade-atsparus.Didelio stiprumo dvigubos siūlės užtikrina ilgaamžiškumą. DVIPUSIS SPAUSDINIMAS: spausdinama ant

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!