Kategorija

Pagrindiniai Saugojimo Užrakinti Langą Saugus Saugumo Saugojimo Derinys Wall Mount Užraktas Langelį Už Garažas F2

Nauja

€5.45

€15.14

-64 %

Yra sandėlyje

Žymos: šuo laižo kilimėlis, bukas vamzdis, husqvarna smr, paspauskite kanifolijos, xt660x, r8, sr250, lauke saugus, frezavimo staklės r8, pagrindiniai saugus.

Pagrindiniai Saugojimo Užrakinti Langą Saugus Saugumo Saugojimo Derinys Wall Mount Užraktas Langelį Už Garažas F2

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Nešiojamų svarbiausius saugumo salė, persirengimo box suteikia didelę vidaus erdvę, Kai jūs keliaujate, arba iš verslo, jūs galite įdėti savo namų raktai, automobilio raktus ar prieigos kortelės.

2. Puikiai tinka kasdieninę veiklą, draugus, gimines, namuose paslaugos, skubios pagalbos atvykimo, pet sitters ir nekilnojamojo turto, verslo ir tt.

3. Šis klavišų užrakinimo langas yra pagaminti iš tvirtos ir aukštos kokybės medžiagų, todėl galima naudoti ilgą laiką.Derinys ryšys yra labai aiški ir lengvai pamatyti.

4. Tiesiog įkiškite varžtus ir plastiko plėtra kištukai ir gręžimo juos prie sienos ar kito kieto paviršiaus ir įsitikinkite, kad jis yra montuojamas stora.Užrakto durų yra lengva atidaryti, kai naudojate tinkamą skaičių.

5. Rakinimo lange priima sunku aliuminio lydinio, patvarumo ir šis metalas medžiaga yra rūdžių atspari vandeniui ir atsparus korozijai.

Skelbimas:

*Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

*Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Dydis: 115*95*40mm

Komplektą Sudaro:

1 set x Mygtuką Užrakinti Saugojimo Dėžutė

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.

Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.

Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.

Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.

Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Tipas Dėklai & Dėžes
Produktas Pagrindiniai saugojimo užrakinti langą
dydis 115x95x40mm
Formos Aikštė
Naudoti Raktas
Technics Kita
Funkcijos 1 nešiojamų key locker dėžutę
Talpa Kita
Funkcija Įžuvinti
Grotelės Kiekis 1
Medžiaga Metalo, rūdžių įrodymas
Modelio Numeris Pagrindiniai saugojimo užrakinti langą
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Pagrindiniai Saugojimo Užrakinti Langą Saugus Saugumo Saugojimo Derinys Wall Mount Užraktas Langelį Už Garažas F2

Pagrindiniai Saugojimo Užrakinti Langą Saugus Saugumo Saugojimo Derinys Wall Mount Užraktas Langelį Už Garažas F2

Pagrindiniai Saugojimo Užrakinti Langą Saugus Saugumo Saugojimo Derinys Wall Mount Užraktas Langelį Už Garažas F2 Prekės Specifikacija: Savybės: 1. Nešiojamų svarbiausius saugumo salė, persirengimo box suteikia didelę vidaus erdvę, Kai jūs keliaujate, arba iš verslo,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!