Kategorija

2021 Naujų Filmų idėjų Serijos Atgal į Ateitį SS Laiko Mašina Automobilio Modelio Blokai Žaislai Vaikams Kalėdų Dovana "PASIDARYK pats" Plytų Komplektas

Nauja

€164.40

€193.41

-14 %

Yra sandėlyje

Žymos: vaikų žaislas, lego ss, minecraft žaislas, hobis kilimėlis, bendrosios biuro įranga, "lego" ninjago, gundam mg, automobilis, ninjago, blokuoti.

Prašome žinoti, prieš perkant

Iš spausdinimo aksesuaras 6044 į SS produktas nėra įtraukti į produkto.Jei trūkstamas dalis yra priimtinas, jūs galite jį nusipirkti.

Dalis, Skaičius: 2010 vienetų

Matmenys: Ilgis ne didesnis kaip 36 cm, plotis-14cm, aukštis 13cm

Gaminio medžiaga: aplinkos apsaugos ABS plastiko.

Įpakavimas: Nėra originalios pakuotės, dėžutės, su OPP krepšiai

Pakavimo sąrašas: elektroninis žinynas

100% naujos medžiagos!

Amžius: 6 +

Prašome Atkreipti Dėmesį

Įprasta dalys pakeisti spausdinti dalys, visi produktai yra SS produktų, išskyrus spausdintas dalys.Ir neapima trečiųjų šalių priedus, priklausomai nuo faktinės dalys pakuotės.

Produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.Po užsakymo pateikimo, elektroninio pašto adresą ir mes atsiųsime el. vadovą savo el. pašto adresą.

Visos dalys eiti per kokybės patikrinimo prieš transportas, taigi, jei jums rasti bet kokius trūkstamus ar pažeistų dalių, prašome nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

Apie shippment:

1.Visame Pasaulyje Laivybos.

2.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.PIRKĖJAMS BUS ATSAKINGA UŽ LAIVYBOS PROBLEMAS, KURIAS SUKELIA KLAIDŲ ZIP KODAS, ADRESAS IR KT.

4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5.Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Pristatymo Terminas:

Returen ir grąžinimas

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ptextile.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie Atsiliepimą:

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

Jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.

Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5,Ačiū!

Modelio Numeris Deloreaning Laiko Mašina Superautomobilį
Brūkšninis kodas No
Prekės Pavadinimas MOCBUILDING
Įspėjimas NEGALIMA VALGYTI
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Guma
Rekomenduojame Amžius 7-12y, 12+y, 18+

Parašyti atsiliepimą

2021 Naujų Filmų idėjų Serijos Atgal į Ateitį SS Laiko Mašina Automobilio Modelio Blokai Žaislai Vaikams Kalėdų Dovana

2021 Naujų Filmų idėjų Serijos Atgal į Ateitį SS Laiko Mašina Automobilio Modelio Blokai Žaislai Vaikams Kalėdų Dovana "PASIDARYK pats" Plytų Komplektas

Prašome žinoti, prieš perkant Iš spausdinimo aksesuaras 6044 į SS produktas nėra įtraukti į produkto.Jei trūkstamas dalis yra priimtinas, jūs galite jį nusipirkti. Dalis, Skaičius: 2010 vienetų Matmenys: Ilgis ne didesnis kaip 36 cm, plotis-14cm, aukštis 13cm Gaminio

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!