Kategorija

Aliuminio lydinys akceleratoriaus pedalą Stabdžių Pedalai Akceleratoriaus Mercedes benz Smart automobilių reikmenys

Nauja

€9.94

€13.24

-24 %

Yra sandėlyje

Žymos: pedalas smart fortwo, priemonė spartintuvas, automobilių pedalai, Pedalas, pedalas "shimano", dviračio pedalas kelių, fast accelerator, ka automobilių pedalai, automobilių pedalas, padas pedalas.

Kairiajame Kampe Aliuminio lydinio akceleratoriaus pedalą Stabdžių Pedalai Akceleratoriaus Mercedes benz Smart

(1) medžiagos: Vyresnysis wiredrawing aliuminio lydinių, turinčių specialiųjų LOGOTIPAS/laipsnių su juoda natūralios gumos, greitai gendančių dėvėjimuisi atsparios ir tvirtos. (2) funkcijos: 1, prideda stiprių metalo jausmas, kad iš žavesio, automobilių Spindesį kilnus blizgesį; 2, užkirsti kelią slidi tekstūra, padidinti trintį, išvengti projektavimo, kelių staiga Slysti pavojingų; 3 po įdiegti, gali padidinti pedalu ir streso srityje, padidino pedalo tvarkymo lytį ir saugumą, vairavimo, koja jaučiasi patogiau. 4 produkto NAUDOJIMO metalo, medžiagos, lengva valyti, ir pedalas yra dėvėti, atsparus, antikorozinės, mažas taškas buvo užkirstas kelias slidus poveikį, ir kojas leidžia jėgos buferio vaidmenį, kad jums atsipalaiduoti naudoti.It projektavimo sutartis, gražus, atmosferą ir yra simbolis klasė.Įdiegti metodą: 1. Į stiletto montavimas, šis produktas, su montavimo varžtai priedai (pastaba: į pirmąjį gumos off dalykų!) Sistema atsparumas yra labai geras!!!!!Ypač lietingą dieną, padas slidus, užkirsti kelią slidus poveikis yra akivaizdus

Realios Foto :

Bendrovė išsamiai :

Guangzhou Balio Auto Dalys Co., Ltd.įsteigta 1998 m., įsikūręs Kinijoje aktyviausi auto dalių rinkoje.mes specializuojamės importo ir eksporto auto dalys produktus.Buvo 16 metų patirtį šioje srityje.mes turime platų ryšių su didmenininkams ir mažmenininkams visame pasaulyje.Mes tikimės, kad prekybai su užsienio klientų, remiantis lygybės ir abipusės naudos ir win-win naudos bendradarbiavimo partnerystę.Uždegimo ritė uždegimo sistema yra svarbi dėl savo veiklos rezultatus tiesiogiai įtakoja dinaminio efektyvumo ir aplinkos apsaugos veiklos transporto priemonėms.Uždegimo ritė paprastai yra pagaminti iš geležies branduolys, pirminės ritės antrinės apvijos, žemos įtampos lizdo, "shell" ir fasoninės dalys.Mes turime gerą kontrolę, gamybos, apdirbimo technologijų.Uždegimo ritė užtikrinti veiklos prielaida, siekdama pagerinti savo patikimumą.Galutinis svarbus aspektas yra kokybės kontrolės sistemą, siekiant užtikrinti panaikinimo blogos kokybės, pagaminti.

Kaip užsisakyti ?

Onlink parduotuvės :

Galite įsigyti mažmeninės mano onlink parduotuvėje,čia yra nuoroda:

Kviečiame susisiekti su manimi, jei turite kokių nors paklausimas ar klausimas!

Apie shippment :

Numatomas pristatymo laikas: Plotas\Metodai ePacket Kinija Paštu, Oro Paštu, EMS, DHL Express Paslaugos Toliau...Jungtinės amerikos valstijos 7-12 dienų 10-15 dienų 12-20 dienas 3-5 dienas, Kanada 7-12 dienų 25-35 dienas 12-20 dienų 4-6 dienas Australija 7-12 dienų 25-35 dienas 12-20 dienų 5-7 dienomis rusijos Federacijos 7-12 dienų 20-30 dienų 12-20 dienų ----------- Jungtinė Karalystė 7-12 dienų 15-25 dienomis 12-20 dienų 4-6 dienų Europoje ----------- 15-25 dienomis 12-20 dienų 4-6 dienas Azijoje ----------- 8-20 dienomis 12-20 dienų 2-4 dienomis Artimuosiuose Rytuose ----------- 20-35 dienų 15-25 dienų 5-12 dienomis Pietų Amerikoje ----------- 25-35 dienų 15-25 dienų 5-12 dienomis Afrika ----------- 30-40 dienų 20-25 dienomis 8-12 dienų

We will ship šį elementą prie pirkėjams ePacket (apie 7-12 dienų pristatymas) ar Kinija Paštu, Oro Paštu , jei norite, kad laivas DHL Express Paslaugos ar kitų laivybos metodą, tiesiog atsiųskite laišką mums.Taip pat p nuomos patvirtinti savo adresą, yra teisinga, ir, jei norite pakeisti pristatymo adresą, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, kai jūs perkate.

Paprastai, mes išsiųsti užsakymus ir siųsti sekimo numerį per 1-2 darbo dienas(nuo pirmadienio iki penktadienio nuo 9:00 am-6:00 val.) nuo atliekate mokėjimą.

Grįžti ir Grąžinti :

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ptextile.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Aubout garantija :

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl www.ptextile.lt!

Apie atsiliepimą :

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos

Prekės Svoris 0.5kg
Elemento Tipas Pedalai
Metų 2009-2014 m.
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Aliuminio lydinys
Specialios Funkcijos Pedalai
Modelio Pavadinimas Smart

Parašyti atsiliepimą

Aliuminio lydinys akceleratoriaus pedalą Stabdžių Pedalai Akceleratoriaus Mercedes benz Smart automobilių reikmenys

Aliuminio lydinys akceleratoriaus pedalą Stabdžių Pedalai Akceleratoriaus Mercedes benz Smart automobilių reikmenys

Kairiajame Kampe Aliuminio lydinio akceleratoriaus pedalą Stabdžių Pedalai Akceleratoriaus Mercedes benz Smart (1) medžiagos: Vyresnysis wiredrawing aliuminio lydinių, turinčių specialiųjų LOGOTIPAS/laipsnių su juoda natūralios gumos, greitai gendančių dėvėjimuisi atsparios ir

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!