Kategorija

20 Vnt Geležies-Ant Dėmės Taisymas Medvilnės Dekoratyvinis Reparing "PASIDARYK pats" Denim Pleistras Drabužiai, Džinsai

Nauja

€3.75

€6.25

-40 %

Yra sandėlyje

Žymos: geležies ant pleistro vaikams, net lopai drabužiai, geležies pleistras batų, custom patch dėl bžūp.

Geras Remontas ir Apdaila: geležies ant pleistro remonto rinkinys gali būti taikomas padengti skyles, sustiprinti dėvėti džinsus ar papuošti marškinėliai, kuprinės ir kiti namų apyvokos daiktai.

4 Dydžių: 5.1 x 4.33 colių, 2.95 x skirti 1,96 colių, 4.92 x 4.92 colių, 2.95 x 2.95 colių. 5 Skirtingų Spalvų: Juoda, Skyblue, Tamsiai Mėlyna, mėlynos ir Šviesiai Mėlynos.

Lengva naudoti: Supjaustyti džinsinio audinio dėmės į kietas formų ir dizaino, jūs norite, tada pre-šilumos drabužis zonos, padėtis pleistras (blizga puse žemyn) ir paspauskite su geležies.Tai inportant.Prieš šilumos drabužių srityje ir tada naudoti džinsinio pleistras.

Galima skalbti ir Veiksmingai: kiekvienas pleistras yra plaunamas, galima mašinos skalbimo ir būgniniai sausas.Gali trukti daug nuplaukite ir nusausinkite ciklų.

Produkto aprašymas

Spalva Pavadinimas:20pcs

Naudojimo instrukcijos:

1. Pirma, pozicija pleistras, kur norite patalpinti ir pusę su lydalo klijai turėtų būti artimas jūsų audinio arba kitų tekstilės gaminių.Prieš šilumos jūsų geležies, geležies dešinėje pusėje pleistras, 10 - 20 sekundžių, taisyti; taip Pat gali nustatyti patch siuvimo ji atveju juda.

2. Tada apversti jūsų audinio arba kitų tekstilės medžiagų, geležies nugaros pusėje pleistras 30 - 60 sekundžių, siekiant užtikrinti, kad klijai ištirpsta ir pleistras tvirtai pritvirtintas ant jūsų audinio arba kitų tekstilės gaminių.

3. Galiausiai, geležies dešinėje pusėje dar 1 - 2 minutes, ypač krašto ir kampas, kad būtų lygaus paviršiaus.

Šiltas pranešimas:

Audinys arba kiti tekstilės gaminiai turi būti sausas, nereikia šlapias pleistras arba skudurėliu, kai lyginimas.Pleistras, kuris buvo išlyginti ant audinio gali trukti ilgą laiką.Jei jis nukrenta laikas vėliau ar po plovimo, tai reiškia, lyginimo temperatūra yra pesimistinės arba lyginimo laikas yra per trumpas.Galite įklijuoti pleistras vėl su tuo aukščiau pačius veiksmus.

Komplektą sudaro:

4 x Juodasis geležies džinsinio audinio lopai

4 x Skyblue geležies džinsinio audinio lopai

4 x Tamsiai Mėlyna geležies džinsinio patche

4 x Mėlyna geležies džinsinio patche

4 x Šviesiai mėlyna geležies džinsinio audinio lopai

Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Stilius Geležies-dėl
Technics Appliqued
dydis 13*11cm
Modelio Numeris U6449-1A

Parašyti atsiliepimą

20 Vnt Geležies-Ant Dėmės Taisymas Medvilnės Dekoratyvinis Reparing

20 Vnt Geležies-Ant Dėmės Taisymas Medvilnės Dekoratyvinis Reparing "PASIDARYK pats" Denim Pleistras Drabužiai, Džinsai

Geras Remontas ir Apdaila: geležies ant pleistro remonto rinkinys gali būti taikomas padengti skyles, sustiprinti dėvėti džinsus ar papuošti marškinėliai, kuprinės ir kiti namų apyvokos daiktai. 4 Dydžių: 5.1 x 4.33 colių, 2.95 x skirti 1,96 colių, 4.92 x 4.92 colių, 2.95 x 2.95

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!