Kategorija

Virtuvės Valymo Priemonė Švaresnis Paspauskite Tipas Non-stick Aliejus, Automatinė Hidraulinė Indų plovimo Nukenksminimo Priemonę Puodą Artefaktas

Nauja

€2.35

€3.74

-37 %

Yra sandėlyje

Žymos: elektrinis hidraulinis presas, hydraul, rankinis naftos paspauskite, stiklo siena cleaner, viryklė viršų cleaner, atomas hidrauliniai clicker paspauskite, grindų šepetys, vadovas paspauskite, konco indų plovimo šepetys, paspauskite.

Aprašymas:

Ar jūs kada nors patirti smirdantis reguliariai ?

Yra toks patogus ir be jokio vargo valymo šepetys, Paskubėkite ir suteikti jai pabandyti!

Pagrindinės Savybės

SUNKIŲJŲ NERŪDIJANČIO PLIENO KEMPINĖS SCOURER

Mūsų valytoja yra rūdžių atsparia, krūmynai toli užsispyręs dėmes, riebalus ir nešvarumus, kad apstatyta daugiau kartų.Be vargo valyti virtuvės prietaisai, indai, puodai/keptuvės, Puikiai tinka automobilių, namų įrangos, komercinės paskirties ir daugiau.Dėl ploviklių yra tikrai švelniai ant rankų, ji ne rakštis arba subraižyti odą.Lengva valyti ir pastatytas taip, kad trukti ilgai ir plauti indaplovėje.

100% PREMIUM KOKYBĖS, BE PELĖSIŲ KVAPAS,

Mūsų ploviklių yra skirtos pagerinti tradicinės pintys, bet kokiu būdu.Daugiau švari ir sveika, šių ploviklių yra jokio kvapo, saugus ir atsparus .

NE NULIO PREMIUM PLUOŠTO MEDŽIAGĄ, VALYTOJA

Ar jūs kada nors patirti smirdantis reguliariai kempine?Naujas PET Muilo Dozatoriumi Palmių Teptuku.Ne nulio ir saugus ketaus, ne klijuoti keptuvės ir puodai, stiklo, plastiko Tupperware, ir daug daugiau.

BUILT-IN SKYSTIS BAKELYJE

Valymo, jums tik reikia paspausti viršuje, minkštas klijai vykdyti skysčio.Paspauskite skysčio valymo skystis yra ne veltui, valo sklandžiai, ir yra ekonomiškas.

Techniniai duomenys:

PRIVALUMAS

Patogus nuotekų, stiprus nukenksminimo, jokių lipnių rankų, jokių odos pažeidimų.Nereikia nuplauti, sutaupyti laiko ir pastangų, be kenkia jūsų rankose, ir galingai nukenksminti.

Specifikacijos

Gaminio Dydis : 10*9cm

Pakuotė:

1*pet brush/1*plieno kamuolys šepetys, 1*plieno kamuolys šepetys

Medžiaga Viela
Funkcija Eco-Friendly
Tipas Kita
Funkcija 02 jokių odos pažeidimų. Nereikia nuplauti, Sutaupyti laiko ir pastangų
Funkcija 01 Patogus nuotekų, Stiprus Deaktyvavimo, jokių lipnių rankų
Funkcija 03 galingai nukenksminti
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas VIRTUVĖ
Stilius Ranka
Modelio Numeris Plieno Kamuolys Šepetys

Parašyti atsiliepimą

Virtuvės Valymo Priemonė Švaresnis Paspauskite Tipas Non-stick Aliejus, Automatinė Hidraulinė Indų plovimo Nukenksminimo Priemonę Puodą Artefaktas

Virtuvės Valymo Priemonė Švaresnis Paspauskite Tipas Non-stick Aliejus, Automatinė Hidraulinė Indų plovimo Nukenksminimo Priemonę Puodą Artefaktas

Aprašymas: Ar jūs kada nors patirti smirdantis reguliariai ? Yra toks patogus ir be jokio vargo valymo šepetys, Paskubėkite ir suteikti jai pabandyti! Pagrindinės Savybės SUNKIŲJŲ NERŪDIJANČIO PLIENO KEMPINĖS SCOURER Mūsų valytoja yra rūdžių atsparia,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!