Kategorija

OOTDTY Anglies Plieno Galva Sodo Žirklės Pjovimo Filialas Žirklės Apeiti Pruner

Nauja

€0.89

€1.07

-16 %

Yra sandėlyje

Žymos: sodo pruner, pjovimo filialai mažas, sodo žirklių, pastangų žirklės, elektros weeder, weeder, apvalkalas genėjimo žirklės, branch cutter, die cut filialai, haus garten ir genėjimo žirklės.

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės.Elemento Tipas: Sodo Žirklės pagamintos iš anglinio plieno, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.sumažinti filialų ir mažų medžių, suteikti jam tvarkingas sodas.poliravimas, grūdinimo ir grūdinimo proceso, kokybės užtikrinimo.  Specifikacijos: Spalva: Raudona Medžiaga: PVC +Anglies plieno Dydis: Ilgis:17cm/6.7" Kiekis: 1Pc Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Komplektą sudaro: (Be mažmeninio paketo) x 1Pc Sodo Žirklių

Medžiaga Metalo
Apdailos Nedengti
Modelio Numeris sodo žirklių
Genėjimo Įrankis Tipas Sodo Žirklės
Funkcija Anti-Slip Danga
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Sertifikavimo Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Pruner Tipas Apeiti

Parašyti atsiliepimą

OOTDTY Anglies Plieno Galva Sodo Žirklės Pjovimo Filialas Žirklės Apeiti Pruner

OOTDTY Anglies Plieno Galva Sodo Žirklės Pjovimo Filialas Žirklės Apeiti Pruner

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės.Elemento Tipas: Sodo Žirklės pagamintos iš anglinio plieno, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.sumažinti filialų ir mažų medžių, suteikti jam tvarkingas sodas.poliravimas, grūdinimo ir grūdinimo proceso, kokybės užtikrinimo.  Specifikacijos:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!