Kategorija

Kovos su susidūrimo Perspėjimo Paukščių Lipdukai Siluetai Langų Lipdukai, Stiklo Durys, Apsaugos Ir Išsaugoti Paukščių Dekoro Kambarį#G30

Nauja

€3.66

€6.10

-40 %

Yra sandėlyje

Žymos: siluetas paukštis juoda, šiuolaikinės kilimas, pranešk apie netikrą veidrodis, ventage automobilių dalys, aukštos temperatūros lipdukas, paukščių vaizdo kamera, live stream telefono turėtojas, motociklu lipdukai apsauga, durų ženklas, daugkartinio naudojimo langą stikers.

Anti-Susidūrimo Įspėjimo Langą Paukštis Lipdukai Siluetai Stiklo Durys, Apsaugos ir Išsaugoti Paukščių (12 Siluetai)

Lango signalas - Siekiant apsaugoti paukščių nr. nukentėjo nuo stiklo, nes jie negali pamatyti stiklo arba stiklo.

Veiksminga - Pagaminti iš PVC, daro gerą darbą, kaip išlaikyti savo furry plaukioja draugai nuo kritimo į nuotrauką langai!

Lengva įdiegti - Po langų/durų.Nulupkite jį, klijuoti ant, padaryta!Rekomenduojame įdėti lipdukai viduje "windows".

Padeda Sumažinti jūsų plunksnuočių draugai nelaimingų atsitikimų ir apsaugo nuo lūžimo.

Proga - Tai ilgalaikis lipnios pagrindo, kad tinka lygaus paviršiaus, stiklo durys ir langai.Tai bus ne hesive likučių ant jūsų "windows".

Daugybė paukščių, kasmet miršta nuo beldžiasi į langus ir stiklo durys.

Nors paukščiai turi neeilinis vizija, bet sunku konstatuoti, stiklo.Priešingai, jie mato stiklo dangus ir atspindys elektrinę, jei ji bus palaikyti saugią vietą ar priekyje yra dar dangus, ypač, kai išsigandę, arba gresia, kad jie sudūžta į "windows" ir tada jie skauda , svaigsta galva, net prarasite gyvenimą.

Ten gali būti daug būdų, kaip užkirsti kelią paukščių, paspaudus "windows", bet tai nebrangus ir efektyvus būdas sumažinti tikimybę paukštis avarijos.Į siluetai geras dizainas, siekiant sumažinti paukščių nelaimingų atsitikimų.Ši Tikroviška lipdukai yra naudinga sumažinti paukščių skaičių, pradeda langą, kuris ne tik apsaugotų savo plunksnų draugų, bet ir jūsų "windows".

Kaip naudoti:

1.Švarus langas/stiklo.

2.Nulupkite lipdukai off atidžiai.

3.Klijuoti viduje lango stiklas/pagal jūsų poreikį.

Šiltas patarimai:

1.Don ' t rekomenduojame pašalinti pakartotinai, jei jau klijavo.

2. Lipnios palaikymas lipdukai.

3.Pozicija saugoti kūdikių ir mažų vaikų.

4.Tai bus ne hesive likučių jūsų "windows", galite pabandyti pučia šilumos plaukų džiovintuvas 2 sekundes, kai jūs pašalinti.

Jokių defektų produktus, prašome susisiekti su mumis el. paštu.Mes siūlome pakeitimo, prašome nedvejodami susisiekite su mumis!

Pakuotė:

Sudėtyje yra 12 Paukščių siluetai(Juoda).

Stilius Modernus
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Temos Gyvūnų
Modelio Numeris 2021
Scenarijus SIENOS
Modelis Plokštumos, Sienos Lipdukas
Cenzūruoti Kodas 2021
Specifikacija Single-piece Package
Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA
Klasifikacija Už Sienos

Parašyti atsiliepimą

Kovos su susidūrimo Perspėjimo Paukščių Lipdukai Siluetai Langų Lipdukai, Stiklo Durys, Apsaugos Ir Išsaugoti Paukščių Dekoro Kambarį#G30

Kovos su susidūrimo Perspėjimo Paukščių Lipdukai Siluetai Langų Lipdukai, Stiklo Durys, Apsaugos Ir Išsaugoti Paukščių Dekoro Kambarį#G30

Anti-Susidūrimo Įspėjimo Langą Paukštis Lipdukai Siluetai Stiklo Durys, Apsaugos ir Išsaugoti Paukščių (12 Siluetai) Lango signalas - Siekiant apsaugoti paukščių nr. nukentėjo nuo stiklo, nes jie negali pamatyti stiklo arba stiklo. Veiksminga - Pagaminti iš PVC, daro gerą

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!