Kategorija

Šviesą atspindinčios Motociklo Degalų bako Lipdukas Priedai Lipdukai Lipdukai BMW R1200GS LC R1200 GS

Nauja

€6.06

€6.39

-5 %

Yra sandėlyje

Žymos: yamaha yazi lipdukas, r1250gs nuotykių, 1200 gs, sienos lipdukas, bmw r1250gs nuotykių, r1200gs veleno lipdukai, triumph motociklą bako lipdukai, galinis aptakas " ford kuga, bmw e90 emblema, rankenos bmw r1200gs adventure.

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!

Jei jūs, kaip ir kiti shippingments ,pasakykite man.

Mes suteikiame jums informaciją apie laivybos jums reikia.

Jei jis yra patogus, prašome rinkti mūsų parduotuvėje, kad geriau gauti naujo produkto informacija ir reklaminė informacija~~

R1200GS

Aprašymas: Būklė:100% visiškai nauja, Spalva:Sidabrinė,Raudona,Juoda,Mėlyna,Baltas Medžiaga: Pagamintas iš aukštos qulity atspindintis lipdukas Pakuotė: Nustatyti paveikslėlio Spalvų klasifikaciją, Įdiegti pastaba: Įsitikinkite, kad paviršius yra švarus ir ne neplautas už optimalius rezultatus ir įstatykite į šiltą aplinką, Lipdukai, naudojant 1 metodą.Bus automobilio kėbulo gera,ir laikyti automobilio kėbulo sausas. 2.Prašome įsitikinkite, kad pasta padėtį ir lėtai pasta,pasta, tuo pačiu metu,prašome naudoti įrankiai, aplinkosaugos ¾enklelis grandymo butas Kol filmas buvo nugriauta. 3.Tada įklijuokite po pakartotinių grandymo ir paspaudus ,tada lėtai ašaros skaidrios plėvelės. 4.Paspauskite ašarų plėvelės po lipduką Iki butas,Dont ' t let automobilių lipdukai ir amy fizinis atskyrimas arba išsikišusių dalių. 5.Jei sąlygų,gali vidutinio sunkumo šildymo,siekiant užtikrinti, kad lipdukas gali būti geriau ir tvirtai įstrigo automobilio kėbulo.

Elemento Aukštis 0inch
Elemento Tipas Lipdukai & Lipdukai
Specialios Funkcijos Reflective
Elemento Plotis 0inch
Prekės Svoris 0.2kg
Prekės Pavadinimas VEIKIA PANTERA
Medžiagos Tipas Amerikos Avery
Elemento Ilgio 0inch

Parašyti atsiliepimą

Šviesą atspindinčios Motociklo Degalų bako Lipdukas Priedai Lipdukai Lipdukai BMW R1200GS LC R1200 GS

Šviesą atspindinčios Motociklo Degalų bako Lipdukas Priedai Lipdukai Lipdukai BMW R1200GS LC R1200 GS

Sveiki atvykę į mano parduotuvę! Jei jūs, kaip ir kiti shippingments ,pasakykite man. Mes suteikiame jums informaciją apie laivybos jums reikia. Jei jis yra patogus, prašome rinkti mūsų parduotuvėje, kad geriau gauti naujo produkto informacija ir reklaminė informacija~~ R1200GS Aprašymas:

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!