Kategorija

Už Dyson V6 DC52 DC58 DC59 DC62 DC74 Dulkių siurblys Grindų Galvos Voleliu, Teptuku Profesinės Pakeitimo Priedai, Dalys"

Nauja

€28.59

€46.87

-39 %

Yra sandėlyje

Žymos: v10 dyson minkštas volelis, dyson v6, airwrap, laikiklis dyson dc62, pirkti dyson dalys, vyrai exercise, dyson teptuku vadovai, cleaner žarna, teptuku dyson, dalys dyson šepetys.

Aprašymas:

Tinkamas Modelis: Už Dyson V6 DC52 DC58 DC59 DC62 DC74 Dulkių siurblys

Ypatybė:

Pareigos:valyti grindų, kilimo ar automobilio,su LED Apšvietimo!Ilgesnis veikimas, Geriau filtravimo.

Pagrindinė medžiaga:100%Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, nekenksmingas aplinkai medžiagų, minkštas ir patvarus naudoti.

Lengva įdiegti ir pašalinti, Tiesiog pritvirtinkite šį Minkštas Volelis Švaresnis Galva į jūsų Dyson rankinį dulkių.

Lengva valyti, Padeda pašalinti nešvarumus, dulkes ir šiukšles ant grindų.

Roduct dydis: žr. pagrindinės nuotraukos dydis aprašymas ir nustatyti derinys.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, ir visus jūsų klausimus bus atsakyta.

1. Mes rekomenduojame jums mokėti internetu, jei jums reikia daugiau informacijos, prašome susisiekti su mumis. 2. Mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų po užsakymo pateikimo, kitu atveju užsakymas bus atšauktas sistema. 3. Prašome įsitikinkite, kad turite užbaigti visą išsamią informaciją, pvz., kontaktinis asmuo (vardas, pavardė rusijos), adresą, ir telefono Pasakykite numerį, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją. 4. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant jūsų Butas Nėra.Gatvė, Miesto, Regiono ir Šalies. 5. Jei PATMENT nėra arba neteisingas, jūsų užsakymas bus atšauktas sistema. 1, galime pristatyti prekes Kinija paštu registruotu oro paštu ir Kinija plius įprasta maža pakuotė.Atvykimo laikas yra labai, labai lėtas, vidutinis atvykimo laikas yra apie 20-40 dienų, tačiau, jūs turite palaukti 40-60 dienų sezono metu. 2, Jei norite, kad mums pristatyti savo prekes, EMS, DHL, UPS, FedEx, prašome susisiekti su mumis ir sužinoti prekių pristatymo kaina. 3, Mes atsiųsime dauguma prekių 3-7 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta. 4, pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos tarnyba, pavyzdžiui, nelaimingų atsitikimų vėlavimus ar kitus klausimus.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakinga už bet kokių mokesčių ir / arba darbo įkrauti savo šalyse. 5, Kai kuriose šalyse/regionuose gali turėti mokesčių klausimų dėl užsakymo sumos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo pakeisti muitinės deklaracijoje suma

Tipas Dulkių Siurblių Dalys
Prekės Pavadinimas YOMEKOLY
Vakuuminis Dalis Tipas Šepetėliai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris už Dyson V6 DC52 DC58 DC59 DC62 DC74

Parašyti atsiliepimą

Už Dyson V6 DC52 DC58 DC59 DC62 DC74 Dulkių siurblys Grindų Galvos Voleliu, Teptuku Profesinės Pakeitimo Priedai, Dalys

Už Dyson V6 DC52 DC58 DC59 DC62 DC74 Dulkių siurblys Grindų Galvos Voleliu, Teptuku Profesinės Pakeitimo Priedai, Dalys"

Aprašymas: Tinkamas Modelis: Už Dyson V6 DC52 DC58 DC59 DC62 DC74 Dulkių siurblys Ypatybė: Pareigos:valyti grindų, kilimo ar automobilio,su LED Apšvietimo!Ilgesnis veikimas, Geriau filtravimo. Pagrindinė medžiaga:100%Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!