Kategorija

GREENWON KETONAS MATUOKLIS Skaitmeninis ketonas testeris Detektorius led Breathalyzer 6387AS ketonas testeris

Nauja

€21.13

Yra sandėlyje

Žymos: lipnios medicinos gipso, ketonas bandymo 100, freestyle nemokamai jutiklis lipdukas, alkoholio kvapą, testeris, skaitmeninis matuoklis rinkinys, kvėpavimas detektorius, sausas gaisro lazerio, cgm, keton, 4 dujų detektorius.

kvėpavimas ketonas metrų Stebėjimo Sistemos Testeris, Skaitmeninis ketonas Breathalyzer testeriai Detektorius 6387AS

Į 6387A KETONAS SKAITIKLIS, kuris naudoja kvėpavimą ketonas Stebėjimo Sistemą, yra labai vertinama, vartotojai, aukštos kokybės, didelio tikslumo ir didelio efektyvumo.RESILT:

0.00-jokios naudos valstybei

0.01-rodo šviesos narė ketozės

0.02-0.04 rodo, soptimal valstybės ketozės

Mirksi laiško Y = YES išbandyti asmuo yra valstybės ketozės

Mirksi raide N = NE išbandyti asmuo yra valstybės ketozės, Kad 6387A Alkoholio Testeris yra populiarus NAUJAS punktas dėl savo geros kokybės , KETONAS testeris ir už prieinamą kainą.

Aukštos kokybės yra bendrovės gamybos principas.Mes atkreipti dėmesį į produkto informaciją, siekti kompetencijos, ir stengtis nuolat atnaujinti, kad gaminys veiklos atitinka visuomenės.Priima patogumui kiekvieno žmogaus gyvenime, padidinti pajusti malonumo ir laimės Yra mūsų varomoji jėga.

Produkto Savybės :

Reakcijos greičio mašinos yra greitas.

Rekomenduojama išbandyti per 30 minučių, po to gerti.

Tai gera skaityti alkoholio kiekį žmogaus

kraujo naktį, kuri yra naudinga stabilumą

vertę, ir, kad vertinimas yra tikslesnis.

Reikšmės šiek tiek skiriasi dėl skirtingų fermentų

į žmogaus kūną, bet toleranciją skirtingų priklauso Normalus intervalas,Per protingą taikymo sritį.

Netrukus po to, kai rezultatas yra skaityti, nereikia paspausti

galia, ir ji bus automatiškai išjungti per kelias sekundes,

1.Skaitmeninis kvėpavimas ketozės monitorius su garsiniai perspėjimo 2.0.00-asmuo, yra ne valstybės ketozės; 0.01 - rodo šviesos narė ketozės; 0.02~0.04 - nurodo optimalų valstybės ketozės 3.Greitas atsakas ir vėl metu. 4. Auto power off, skirtas išsaugoti akumuliatorių energija 5. Mirksi laiško Y= Yes išbandyti asmuo yra valstybės ketozės 6. Mirksi raide N=Ne išbandyti asmuo nėra valstybės ketozės 7.Lengvai vykdymo raktas-grandinės. 8. Greitas atsakas ir vėl 9. Auto power off) 10. Raudona-spalvos atgal šviesa 11. Galia: Naudoja 2x AAA 1,5 v šarminės baterijos (neįtraukta) 12. Skaitmeninis ekranas rezultatai

Kaip Keto stebėti darbo?

Keto Monitorius naudoja technologiją priemonė ketonai per kvėpavimas analizė acetones

1. Paspauskite įjungimo mygtuką, kad prietaiso atidaryti.

2. Prietaisas bus šilta ir pradėti skaičiuoti žemyn 10 sekundžių.

3. Per smūgį, atgalinės atskaitos, 10-0 sekundžių, smūgis paprastai į prietaisą.

Pagrindiniai Privalumai:

- lengva naudoti, tiesiog vienu atsikvėpimu ir jūs turite rezultatai

- patogumas, nereikia erzina kraujo atlikti šlapimo tyrimai

- greitis, trunka 10 sekundžių, norint gauti rezultatus

- perkeliamumo, mažas nešiojamasis įrenginys

kaina, pigiausias būdas įvertinti, ketonai rinkoje

6387A YRA ABS medžiaga, aukštos kokybės, dėvėti, atsparus ir tvirtas, karščiui atsparūs, beskonis, švarus ir higieniškas.Išorės modelio struktūra yra gražus, pritaikyti pagal kreivė vertus, pelėsių, mažas ir patogus, lengva suvokti, puikiai prie delno.

Apie mus:

Sertifikatas:

1. Mes priimame Alipay.

2. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą sumokėti.Draugiškas patarti jums mokėti greitai, kad mes galime pasirūpinti krovinys kaip galima greičiau.

1. Laivybos visame pasaulyje(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse).Paprastai, tai bus imtis 7-22 reikalas dienų atvykti(Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

2. Kai kurie produktai su baterija arba "bluetooth", gali būti grąžintas pagal Muitinės,ir tada reikia iš naujo išsiųsti,kad tai užtruks ilgiau,būkite kantrūs.

3. Straipsniai paprastai yra vežamas iš 1-3 darbo dieną po apmokėjimo pašalinta (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

4. Mokesčiai ir baterijos nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokestis.šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

5. Jei norite naudotis kitomis išreikšti, pavyzdžiui, UPS, DHL, "FEDEX", ir EMS.Prašome palikti pranešimą ar bendrauti su mumis internete.Mes jums konkurencingą kainą.

6. Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo logistikos bendrovės ir vietos oras, muitinės ir (arba) pareigų, pašto, tikiuosi, kad jums suprasti.

7. Jei negavote savo daiktus ir per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti pristatymo informaciją ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

8. Užpildykite visiškai gavėjas pavadinimas ir pristatymas adresas ir kontaktinė informacija.

9. Jei pasirinksite, greitas pristatymas, prašome pasirinkti lengvai muitinės išreikšti jums.

1. Jei gavote neteisingą, sugadintas, sugedęs, ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

2. Gauti produktas per 7 dienas, mums bus malonu pasikeisti arba grąžinti už jus, kaip ilgai, kaip visi originalioje pakuotėje ir priedai pradinę būklę.

3. Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti.

4. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo.

1. Jei norite grąžinti jūsų produktas (- ai), remontas / keitimas / grąžinimas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Jei grįžta produkto kokybės problemų, mes grąžinsime visą savo laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, po tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.ptextile.lt.arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Kilmės vieta Kinija, Kinija (Žemyninė)
Sertifikatas CE & ROHS & FDA
Principas ketonas, testeris
Bandymų diapazonas
Galia
Modelio Numeris 6387AS
Darbinė Temperatūra 5 ~ 40
Spalva juoda
Įšilimo laikas
ekranas LCD ekranas
Reakcijos laikas 5S
Prekės Pavadinimas GREENWON

Parašyti atsiliepimą

GREENWON KETONAS MATUOKLIS Skaitmeninis ketonas testeris Detektorius led Breathalyzer 6387AS ketonas testeris

GREENWON KETONAS MATUOKLIS Skaitmeninis ketonas testeris Detektorius led Breathalyzer 6387AS ketonas testeris

kvėpavimas ketonas metrų Stebėjimo Sistemos Testeris, Skaitmeninis ketonas Breathalyzer testeriai Detektorius 6387AS Į 6387A KETONAS SKAITIKLIS, kuris naudoja kvėpavimą ketonas Stebėjimo Sistemą, yra labai vertinama, vartotojai, aukštos kokybės, didelio tikslumo ir didelio efektyvumo.RESILT: 0.00-jokios

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!