Kategorija

Titano G23 Hoopas Cirkonis, Vyrių 2 Skirsnis Ventiliatorius Iš Dizaino Pusės Nosies Žiedų Segmentų Žiedas Kremzlės Spiralės Mados Perforuotas Papuošalai

Nauja

€4.05

Yra sandėlyje

Žymos: stalo titano, nosies žiedas didelis kamuolys, stabdžių helix, vyrai, nosies žiedas, pasagos lūpų žiedas, akiniai iš titano, , auskarų pertvaros titano, nosies žiedus, indijos mados, nosies pierc, paleisti xiaomi.

Prekės informacija

* Savybės: 100% nauja ir aukštos kokybės Titano G23 yra labai populiari medžiaga, auskarai pramonės, kuri yra mados, sveikatos ir socialinės pažangos.

* Tipas: auskarai

* Lytis: Vyras/Moteris

* Proga: pavasarį, vasarą, rudenį, žiemą, dienos, laisvalaikis, data, šalis, dovanų duoti

* Medžiaga: titano G23

* Spalva: Titano

* Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

* Dizainas: Kremzlių perforuotas žiedai gali būti naudojami kaip earlobes/auskarai/lūpų žiedai/auskarai/burnos skamba.Jie gali būti dėvėti namuose, dėvėti, kaip aksesuarus, kai išeina, ir dovanojami.

* Šiltas Patarimai:

1. Spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano Parametrai.

2. Prašome leisti mažo dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Prašome pasirinkti stilius jums patinka.

4. Jums nereikia nerimauti dėl alergijos.Tai patogus, dieną ar naktį.

Prekės Informacija

Pagamintas iš aukštos kokybės titano G23, patvarus, saugus ir patikimas.Naujausio dizaino, su kubinis cirkonis oksidas yra stilingas ir patrauklus.

Cirkonis-tai lyg perlas ypatingų savybių.Ji turi aukštojo lūžio rodiklis ir stipresnis dispersija, bespalvis arba šviesiai mėlynos veislės po apdorojimo, turi stipresnes ugnies reiškinys, kaip deimantas.Nes ji yra labai panašios į deimantų išvaizdą, jis yra laikomas perlas panaši į deimantą.Perlas pasaulio išvardytų cirkonis, turkio ir lazuritas, kaip gruodžio gimtadienio akmenys simbolizuoja pergalę, geros kloties ir sėkmės garantas.

Titano kūno auskarų vėrimo papuošalai yra augančios pramonės.Tai taps nauju ekonomikos proveržio juvelyrikos pramonei, dėl titano papuošalai, priklausančių naujų papuošalų medžiaga, kartu su savo "pro-biogeninių" pobūdžio.Į žmogaus kūną, korozijai atsparus išskyros ir netoksiškas, tinkamas bet sterilizavimo metodas, jokios žalos žmogaus oda per odos kontaktą, su visų šių prigimties, pastaraisiais metais, ji palaipsniui pasirinko daug didelių vidaus ir užsienio prekių ženklų.

Formos\modelis Round
Metalų Tipas Titano
Stilius MADINGA
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Kūno Papuošalai Tipas Nosies Žiedus & Smeigės
Modelio Numeris HZ+Titano uždengimo zirconite

Parašyti atsiliepimą

Titano G23 Hoopas Cirkonis, Vyrių 2 Skirsnis Ventiliatorius Iš Dizaino Pusės Nosies Žiedų Segmentų Žiedas Kremzlės Spiralės Mados Perforuotas Papuošalai

Titano G23 Hoopas Cirkonis, Vyrių 2 Skirsnis Ventiliatorius Iš Dizaino Pusės Nosies Žiedų Segmentų Žiedas Kremzlės Spiralės Mados Perforuotas Papuošalai

Prekės informacija * Savybės: 100% nauja ir aukštos kokybės Titano G23 yra labai populiari medžiaga, auskarai pramonės, kuri yra mados, sveikatos ir socialinės pažangos. * Tipas: auskarai * Lytis: Vyras/Moteris * Proga: pavasarį, vasarą, rudenį, žiemą, dienos,

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!