Kategorija

3cm Audinės Kailio Kamuolys Purus Keychain Plaukų Aksesuarai, Auskarai Sandalai Namų Pūkuotas Rankų darbo "PASIDARYK pats" Medžiagos, Priedai 20/50pcs

Nauja

€2.66

€4.08

-34 %

Yra sandėlyje

Žymos: ball pom, cheerlead, pranešk apie netikrą mink plaukų kamuolys, durų papuošalai, 4axis cnc komplektas, kailio pom, kailio pompom, audinės kailio rankinėje rožinė, keychain medžiaga, 4 vielos variklis.

Dydis: Apie 3cm (leisti 0.1-0.3 cm paklaida)

Spalva: Kaip Paveikslėlyje

pakuotė:20 vienetų/daug arba 50 vienetų/daug

Pastaba: 1.Prašome leisti 0.1-0.3 cm klaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums užsisakyti. 2.Sumaišykite spalvos nuotrauka yra nuoroda tik, kad spalva yra atsitiktinis

Mokėjimo

Yra daug mokėjimo būdų galima rasti www.ptextile.lt pavyzdžiui, Vizos, kredito korteles, realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų www.ptextile.lt,ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti .

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

Mes pristatymo elementus, pristatymo adresą, kurį paliko www.ptextile.lt.Tam, kad jūs galite gauti savo užsakymą paprastai,atlikite savo pristatymo adresą atidžiai.

Grąžinimo Politika

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo.Jei manote, nepatenkinti elementus, kuriuos gavo iš mūsų, o elementas skiriasi nuo aprašymas.Prašome leiskite man žinoti.

Visiškai grąžinimo, keitimo ar pakeitimas yra siūloma.

Atsiliepimų & Susisiekite Su Mumis

Jei esate patenkinta savo daiktų ir paslaugų, prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama.

Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti, todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas, tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

Rinkinys Tipas No
Naudoti "PASIDARYK pats" dovanų apdaila, drabužių siuvimo audiniai namų puošybai
Produkto Pavadinimas pompom
Tipas Didmeninės No
Gaminio Dydis 3cm
Spalva kaip paveikslų paroda
Medžiaga Spandex
Modelio Numeris pompom
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

3cm Audinės Kailio Kamuolys Purus Keychain Plaukų Aksesuarai, Auskarai Sandalai Namų Pūkuotas Rankų darbo

3cm Audinės Kailio Kamuolys Purus Keychain Plaukų Aksesuarai, Auskarai Sandalai Namų Pūkuotas Rankų darbo "PASIDARYK pats" Medžiagos, Priedai 20/50pcs

Dydis: Apie 3cm (leisti 0.1-0.3 cm paklaida) Spalva: Kaip Paveikslėlyje pakuotė:20 vienetų/daug arba 50 vienetų/daug Pastaba: 1.Prašome leisti 0.1-0.3 cm klaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums užsisakyti. 2.Sumaišykite spalvos

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!