Kategorija

RODYTI GRAŽUS Papuošalų 8 10mm Natūralaus Akmens Karoliukai Jogos Balansavimo Reiki Healing 7 Čakra Širdies Apyrankė

Nauja

€3.87

Yra sandėlyje

Žymos: apyrankė čakra, reiki, natūralių akmenų apyrankė karalius, dvasinis hamsa apyrankė, natūralių akmenų apyrankė 7 čakra, chakra apyrankės, apyrankės moterims, 7 čakra, čakra, aukso chakra pakabukai.

Mieli Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį: 1).Keitimas: 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm = 0.03937 colių. 2).Foto nerodo tikrąjį dydį, Prašome kreiptis į Aprašymas dydžio detales. 3).Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti. 4).Jūsų paklausimas susijęs su mūsų produkto ir kainų bus atsakyta per 24 valandas. 5).Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (Spalva, Pakuotė, Pristatymas ir kt. ), jei jūsų mokėjimą. 6).Visas prekes pasiūlymai pardavimas yra geros kokybės ir, laikantis griežtų bandymų, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.Dėkojame už jūsų paramą!

PRODUKTO REKOMENDACIJA

APYRANKĖS VIDINIS PERIMETRAS MATAVIMO METODAI

Naudoti popieriaus, matavimo juosta matuoti aplink savo riešą.Jei jos neturite, galite naudoti už vienetą iš stringto wrap aplink savo riešą ir tada išmatuokite ilgį reguliariai valdovas.Norėdami rasti jūsų idealus apyrankės dydis, atlikite šiuos veiksmus: 1.Lanksčios taisyklės, kad priemonė Išmatuokite savo riešą su lanksčia juosta matavimai, tiesiog žemiau riešo kaulų ips žemiau ir pažymėkite numerį toje vietoje, kur juosta atitinka nulinį tašką.Štai jūsų apyrankę vidinį perimetrą dydžio. 2."PASIDARYK pats" matavimo Jei naudojate paprastą popieriaus juostelės arba gabalu.Pažymėkite savo dydį su rašikliu arba pieštuku ir išmatuoti ilgį reguliariai valdovas.Štai jūsų apyrankę vidinį perimetrą dydžio.Priemonė lyno turi būti sugriežtinti (labai svarbu), Priemonę 2-3 kartus

APYRANKĖS MATMENYS NUORODA

48 VALANDŲ GREITAS PRISTATYMAS

1.Mes garantuojame, kad laivas per 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo(išskyrus Atostogas). 2.Jei yra kokių nors netikėtų aplinkybių(pavyzdžiui, jei pavedimas negali laivą iš per 48 valandas), Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau, ir stebės, kad ship užsakymą greičiau. 3.Straipsniai Laivas per www.ptextile.lt Standartinis Pristatymas, ePacket(7-18 darbo dienomis atvyksta) arba China Post " Oro Paštu.Kinija Paštu, Oro paštu, turės 15-60 darbo dienų atvykti į savo rankas. 4.Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimus laivybos paslaugas.Bet mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugų, Bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį, Prašome susisiekti su mumis, Mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

MOKĖJIMO

1.Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.ptextile.lt ateityje.Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums. 2.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.ptextile.lt, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

RODYTI GRAŽUS PAPUOŠALŲ GRĄŽINIMO POLITIKA

1.Jei norite pasikeisti arba grąžinti prekes, Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų produktas.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas. 2.Prašome susisiekti su mumis patikrinti gavimo adresą, prieš jums grąžinti elementą.Praneškite mums sekimo numerį, kai jūs grąžinate prekes.Pirkėjams bus atsakingas už laivybos mokesčiai grąžinti elementą.Mes atsiųsime naują prekės arba grąžinti jums po to, kai mes gauti ir patikrinkite, ar jūsų atgal daiktų.

DROP LAIVYBA

PATARIMAI: Prašome pakeisti savo adresą į savo kliento adresą, prieš užsakymą.

ATSILIEPIMAI

Mieli Pirkėjai, Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus .Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Jei pastebėsite kokių nors problemų, apie mūsų produktus po gauti juos, Prašome nedelsiant susisiekti su mumis ir parodyti mums, kai nuotraukos problemas, Mes padaryti mūsų geriausias pastangas, kad išspręsti jas jums.Ačiū labai už 5 Žvaigždučių Atsiliepimus!

Modelio Numeris SL013 SL014 SL026
Metalų Tipas Švino-alavo Lydinys
Svoris 22g/27g/36g
Medžiaga Mūrinis
Granulių Dydis 8mm/10mm
minios Vyrai, Moterys, Poros Draugas Dovana
Formos\modelis Geometrinio
Apyrankės Tipas Kryptis Apyrankės
Suderinamumas Viskas Suderinama
Bauda ar Mados Mados
Occassion Jubiliejus, šalis, Vestuvės
Pagrindinė Medžiaga natūralus akmuo
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Elemento Tipas Apyrankės
Reguliariai pakavimo Kiekvienas Gabalas Atskirų Ziplock krepšiai / Paper kortelės / OPP krepšys
Užsegimas Tipas Paslėptas-saugos-užsegimas
Produkto Tipas Akmens apyrankės
Stilius Klasikinis
Nustatymo Tipas Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Fitness Tracker
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas RODYTI GRAŽUS

Parašyti atsiliepimą

RODYTI GRAŽUS Papuošalų 8 10mm Natūralaus Akmens Karoliukai Jogos Balansavimo Reiki Healing 7 Čakra Širdies Apyrankė

RODYTI GRAŽUS Papuošalų 8 10mm Natūralaus Akmens Karoliukai Jogos Balansavimo Reiki Healing 7 Čakra Širdies Apyrankė

Mieli Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį: 1).Keitimas: 1 colis = 25.4 mm arba 1 mm = 0.03937 colių. 2).Foto nerodo tikrąjį dydį, Prašome kreiptis į Aprašymas dydžio detales. 3).Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti. 4).Jūsų paklausimas susijęs

Panašūs produktai

Produkto sėkmingai įtraukta į produktų palyginimą!